Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Μαριαλένα: "Θα φαινόμουν εμμονική αν ψήφιζα πάλι τον Τζέιμς"

"Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει ατομική ασυλία θα τον ψήφιζα"

Survivor 4 - Μαριαλένα:
Survivor 11.05.2021 22:23
Από Youweekly Team

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι - και καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψήφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια σήμερα εξήγησε στον Ντάφυ και τον Σάκη αλλά και on camera, πως δεν γυρνάει την μπιφτέκα όπως πολλοί θα πουν αλλά δεν μπορούσε πάλι να ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή, εφοόσον πλέον δεν ενοχλεί κανέναν και θεωρεί πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο!

"Δεν μπορώ να σκέφτομαι στα flag race ότι θα τρέξω με τον Τζέιμς και ότι τον εμπιστεύομαι για τον τελικό πόντο και μετά να πηγαίνω και να τον ψηφίζω! Θεωρώ πως είναι καλύτερος παίκτης από τον Κόρο! Αν ο Νίκος δεν είχε πάρει την ατομική ασυλία, θα έδινα το Νίκο γιατί μετά τον τραυματισμό του έχει φέρει μόνο μια νίκη", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα εξηγώντας τη θέση της!

Όσα είπε η Μαριαλένα on camera

Κομμένο απόσπασμα από την χθεσινή ψηφοφορία του Survivor

Η ομάδα των Μπλε έχει αποδεκατιστεί και ενδέχεται να χάσει κι άλλους αφού πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι.

Ωστόσο, ο ίδιος κοντραρίστηκε με τον Τζέιμς Καφετζή αλλά τελικά η ψήφος της Μαριαλένας έκανε την διαφορά κι έριξε τον Κόρο στον τάκο!

"Σε ψηφίζω για καθαρά αγωνιστικούς λόγους", είπε η Μαριαλένα μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Οργισμένη η οικογένεια της Μαριαλένας μετά το χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Share