Survivor 4 - αποκλειστικό: Τι συνέβη με την αμοιβή του Τζέιμς μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Έκανε τον Ατζούν με τα... κρεμμυδάκια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Τι συνέβη με την αμοιβή του Τζέιμς μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr, λίγο πριν το χθεσινό επεισόδιο ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά από σχεδόν 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο!

Μαζί του είχε αποφασίσει να φύγει και ο Νίκος Μπάρτζης αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω και τελικά παρέμεινε. Στο συμβούλιο, βέβαια, πλάνταξε στο κλάμα που έφυγε ο φίλος του και μάλιστα αντάλλαξαν και μπλουζάκια για να είναι πάντα... μαζί. Καλά πήγε αυτό!

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι αυτό! Συγκινητική η στιγμή δεν λέω... Ειδικά αυτό το τραγουδάκι που έπαιζε πίσω από το αφιερωματικό βίντεο.. (υπερβολή!).

Το θέμα μας είναι πως πίσω από κάθε παίκτη που συμμετέχει στο παιχνίδι υπάρχει ένα συμβόλαιο με πολύ δυνατούς όρους και ρήτρες. Όπως γνωρίζουμε όλοι οι Survivor φανς μια από τις ρήτρες του συμβολαίου αναφέρει πως αν κάποιος παίκτης επιλέξει να αποχωρήσει μόνος του από το παιχνίδι, ο Ατζούν και η παραγωγή έχει το δικαίωμα να του αφαιρέσει μέχρι και 50% από την αμοιβή του. Όλοι οι παίκτες πληρώνονται εβδομαδιαίως και τα ποσά δεν είναι μικρά, άρα η πληγή θα είναι μεγάλη. Στην περίπτωση του Τζέιμς όμως αυτό δεν συνέβη.

Για την ακρίβεια ο Ατζούν σε κανέναν δεν έχει εφαρμόσει την ρήτρα αυτή γιατί μεταξύ άλλων γνωρίζουμε όλοι πως είναι και αρκετά ανοιχτοχέρης. Στην περίπτωση του Τζέιμς όμως δεν είχε το δικαίωμα να το κάνει. Γιατί;

Τι συνέβη με το συμβόλαιο του Τζέιμς στο Survivor

Όπως σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ο λόγος που ο Τζέιμς αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι επειδή η παραγωγή πήρε την απόφαση, αφού βλέπει πως το παιχνίδι χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση, να του δώσει μια παράταση 40 ημερών. Δηλαδή να τελειώσει πιο αργά.

Όταν αυτό ανακοινώθηκε στους παίκτες ο Τζέιμς δεν συμφώνησε και γι' αυτό έφυγε! Ο Ατζούν, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ρήτρα με τα χρήματα γιατί στο συμβόλαιο αναγράφεται ξεκάθαρα η ημερομηνία που το παιχνίδι θα λήξη. Εφόσον ήταν δική τους απόφαση να το παρατείνουν δεν μπορούσαν να του κάνουν κάτι.

Γι' αυτό άλλωστε ο Ατζούν αποφάσισε να κάνει αυξήσεις στις αμοιβές μέχρι και 100%... Για να μη σηκωθούν και φύγουν όλοι.

Τα λεφτά που πήρε ο Τζέιμς

Όσο για την αμοιβή του, οι πρώην Μαχητές ή όσοι δεν θεωρούνται επώνυμοι, παίρνουν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ειδικότερα, ο Τζέιμς έχει συγκεντρώσει 20.000 ευρώ με αμοιβή 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!