Survivor 4: Τι ψιθύρισε ο Τζέιμς στον Μπάρτζη λίγο πριν αποχωρήσει

Η ατάκα που έκανε τον Νίκο να ξεσπάσει σε λυγμούς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τι ψιθύρισε ο Τζέιμς στον Μπάρτζη λίγο πριν αποχωρήσει

Ένα από τα πιο απρόσμενα και συγκινητικά επεισόδια του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 11/5 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως από πολύ νωρίς σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του κάνοντας λόγο για μειωμένες αντοχές μετά από 5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Να ξεκαθαρίσουμε πριν προχωρήσουμε παρακάτω πως ο Ατζούν δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει την ρήτρα για μείωση της αμοιβής του παίκτη, οπότε ο Τζέιμς έφυγε με πολλά λεφτά στην τσέπη από το νησί.

Τι ειπώθηκε μεταξύ Τζέιμς και Μπάρτζη

Λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Τζέιμς παρακολουθήσαμε μια πολύ συγκινητική στιγμή μεταξύ αυτού και του κολλητού του, Νίκου Μπάρτζη.

Τα δυο αυτά παιδιά κόλλησαν από την αρχή μέχρι και το τέλος του ταξιδιού αυτού. Πέρασαν πολλά, απομονώθηκαν από τους υπολοίπους και ζούσαν κάθε 24ωρο στον Άγιο Δομίνικο ενωμένοι.

Εκτός από το ότι αντάλλαξαν μπλούζες για να θυμάται ο ένας τον άλλον και να είναι πάντα μαζί (πάντα... μέχρι να βγει και ο Νίκος και να βρεθούν ξανά) αντάλλαξαν και κάποιες κουβέντες μεταξύ τους.

Μια από αυτές ήταν και το «πρόσεχε, πρόσεχε… θα το πάρεις (το έπαθλο) μην αγχώνεσαι . Αυτό να σκέφτεσαι!».

Αυτό είπε ο Τζέιμς στο αφτί του Νίκου και είδαμε τον Μπάρτζη να ξεσπά σε κλάματα...

Δείτε τα βίντεο που δείχνουν καρέ καρέ την αποχώρηση του Τζέιμς και όλα όσα συνέβησαν την στιγμή του συμβουλίου

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils