Survivor 4: Ποιος παίκτης επιστρέφει μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή;

Έτσι και γίνει αυτό, θα φύγουν κι άλλοι από μόνοι τους σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ποιος παίκτης επιστρέφει μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή;

Επιστροφές - καταστροφές ενδέχεται να έχουμε στον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες η παραγωγή όταν ενημερώθηκε πως ο Τζέιμς θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι άρχισε να παίρνει τηλέφωνα πρώην παίκτες για να γυρίσουν να καλύψουν το κενό.

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί δεν συμφωνούσε με την απόφαση της παραγωγής να πάρει παράταση το Survivor για 40 μέρες ακόμα.

Ποιος επιστρέφει στο Survivor

Η παραγωγή αποφασισμένη πως αυτό θα γίνει άφησε τον Τζέιμς να φύγει και σκέφτηκε να επιστρέψει τον Αλέξη Παππά γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι μείον έναν από ότι υπολόγιζαν. Ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό αλλά εμείς θα συμβουλεύαμε την παραγωγή να μην σταματήσει τα τηλέφωνα γιατί έτσι κι επιστρέψει ο Αλέξης Παππάς θα έχουμε πολλές ακόμα οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Φεύγει και ο Νίκος Μπάρτζης τελικά

Δεν μπορεί, είναι μόνος του στο νησί παρά το γεγονός πως κάποιοι από την παραλία προσπάθησαν να τον πλησιάσουν γιατί κατά βάση δεν είχαν τόσο θέμα με αυτόν όσο με τον Τζέιμς αφού υποστήριζαν πως αυτός τον χειραγωγεί. Εκείνος δεν θέλει επαφές. Θέλει να είναι μόνος του. Έτσι έμαθε τόσο καιρό. Είχε συντροφιά μόνο Τζέιμς και Άννα Μαρία. 5 μήνες έτσι πορεύτηκε, δεν του κολλάει να το αλλάξει τώρα!

Survivor 4 αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο Νίκος Μπάρτζης θα φύγει! Η αποχώρησή του θα ανακοινωθεί αν όχι στο αποψινό επεισόδιο, στο επεισόδιο της Κυριακής!

Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε ξανά γιατί τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν σε δευτερόλεπτα! Η παραγωγή προσπαθεί να τον πείσει να μείνει. Δεν τους παίρνει να χάσουν κι άλλον με οικειοθελή αποχώρηση. Μέχρι τώρα η απόφαση του Νίκου είναι οριστική αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να του τάξουν για να παραμείνει στο παιχνίδι και να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils