Survivor 4: Βίντεο από την πρώτη αντίδραση του πατέρα του Τζέιμς μετά την αποχώρησή του

Τον αιφνιδίασε η κάμερα - Επικοινώνησε με τους γονείς του πριν φύγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο από την πρώτη αντίδραση του πατέρα του Τζέιμς μετά την αποχώρησή του

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε ταξίδι μέχρι την Ρόδο, την γενέτειρά του πρώην παίκτη και... βρήκαν τον πατέρα του!

Ο άνθρωπος εκείνη την στιγμή βρισκόταν στον χώρο εργασίας του και μίλησε χαμογελαστός στην κάμερα αναφέροντας πως όταν επιστρέψει ο Τζέιμς στην Ρόδο θα διοργανώσουν ένα τεράστιο boat party με καλεσμένη την Κατερίνα και όλο τον κόσμο.

Επίσης, ανέφερε πως το πρώτο πράγμα που θα πει στον παιδί του όταν επιστρέψει στο νησί θα είναι πως το Open ήταν το μόνο κανάλι που έλεγε κολακευτικά λόγια γι' αυτόν, παινεύοντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Βίντεο από τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Η επικοινωνία του Τζέιμς με τους γονείς του πριν την αποχώρηση

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή “Happy Day” η Τίνα Μεσσαροπούλου παρουσίασε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι μετά την απόφαση για παράταση του παιχνιδιού ανακοίνωσε στους παίκτες την αύξηση του ποσού που λαμβάνουν και μάλιστα, στο 100%.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς δεν το δέχτηκε και έκανε σε μία άλλη διαπραγμάτευση, πιθανόν εξαιτίας της εργασίας του που έχει να κάνει με τον τουρισμό.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ανέφερε πως διέρρευσε οικογένεια του Τζέιμς Καφετζή η αποχώρησή του.

Πιο αναλυτικά, έγινε μία επικοινωνία με την οικογένεια και της ανακοινώθηκε η απόφαση του 24χρονου άντρα προκειμένου εκείνη να τον μεταπείσει. «Σε αυτήν την επικοινωνία ειπώθηκαν και πράγματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και αυτό ενίσχυσε προφανώς την απόφαση του Τζέιμς να φύγει» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακόμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως χθες ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε μην οικογένειά του και ήταν πολύ ταραγμένος. Έκλαιγε στο τηλέφωνο και δεν ήταν καλά.