Survivor 4 12/5 highlights: Ο λόγος που δεν αγωνίζεται ο Ντάφι και η «παντόφλα» που έφαγε ο Σάκης από την Μαριαλένα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 12/5 highlights: Ο λόγος που δεν αγωνίζεται ο Ντάφι και η «παντόφλα» που έφαγε ο Σάκης από την Μαριαλένα

Γεμάτο εντάσεις και ανατροπές είδαμε για ακόμη μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο αποκαλύφθηκε επιτέλους και ο λόγος που δεν αγωνίζεται ο Ντάφι! Την ίδια στιγμή στο μεταξύ, ο Πάνος Καλίδης πέταξε την σπόντα του για την τριάδα Μαριαλένα - Σάκης - Λιβάνης!

Αυτά είναι τα highlights 12/5 του Survivor

Ξεκίνησαν το..."θάψιμο" στην παραλία για την αποχώρηση του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν πρόλαβε να φύγει από το Survivor και φαίνεται πως οι συμπαίκτες του άρχισαν τη διαδικασία... του θαψίματος, με τον Νίκο Μπάρτζη φυσικά να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρό τους, ως πιο ευάλωτος.

Ο μέχρι πρότινος ηγέτης της μπλε ομάδας πήρε την ξαφνική απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστρο στην παραλία. Αφού πρώτα όλοι εξέφρασαν την έκπληξή τους, προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το λόγο που το έκανε, ρίχνοντας και αρκετές «μπηχτές».

Η Ελένη ανέφερε πως περίμενε να αποχωρήσει η ίδια, με τον Σάκη να τονίζει, ότι ο Τζέιμς ίσως έφυγε επειδή δεν ήθελε να βλέπει τον εαυτό του να γίνεται χειρότερος αγωνιστικά. Κοινός παρονομαστής στα σχόλια όλων, όπως και για τον Μπάρτζη, ήταν πως έχουν πέσει ψυχολογικά, κάτι που έδειξαν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν για τον τελευταίο.

Φουλ επίθεση στον Νίκο Μπάρτζη από την Μαριαλένα και τον Σάκη

Φαίνεται πως η επίθεση στον Νίκο Μπάρτζη έχει αρχίσει, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να δείχνουν ξεκάθαρα, ότι είναι ο επόμενος στόχος τους στρατηγικά.

Οι δυο τους και ο Τριαντάφυλλος από τη μία και οι υπόλοιποι παίκτες από την άλλη σχολίασαν την αποχώρηση του Τζέιμς, με τους περισσότερους να δείχνουν επηρεασμένοι από το γεγονός αυτό.

Είδαν, δε, τον Νίκο να είναι καταρρακωμένος, με την Καρολίνα και τον «Κόρο» να θέλουν να του συμπαρασταθούν. Η Μαριαλένα, όμως, μίλησε για την υπόδειξη του Νίκου σε υποψήφια για αποχώρηση, σχετικά με την ίδια, και τόνισε πως όντως «γύρισε την μπιφτέκα», σχολιάζοντας με τον Σάκη πως δεν καταλαβαίνουν τη σκέψη του και σίγουρα δε σκέφτεται το καλό της μπλε ομάδας.

Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε τον πραγματικό λόγο που δεν αγωνίζεται!

Ο Τριαντάφυλλος έχει αποφασίσει πια να αγωνίζεται... όποτε το επιθυμεί στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποκαλύπτει μπροστά σε όλους το σχέδιο του, στο πλαίσιο του αγωνίσματος επικοινωνίας.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, στη διάρκεια της παρουσίασης για τις δύο ομάδες, πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και, μιλώντας για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, που οφείλεται εν μέρει στον τραυματισμό του, επεσήμανε πως δεν αγωνίζεται, για να μη στερεί ασυλίες από την ομάδα του.

Ο ίδιος, βέβαια, νωρίτερα έλεγε πως ο γιατρός... δεν ξέρει σχετικά με τον τραυματισμό του, αλλά πρόσθεσε στο τέλος, ότι θα παίζει κανονικά, όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, κι ας κάνει οκτώ ώρες, μέχρι να φτάσει στο στόχο.

"Παντόφλα" από την Μαριαλένα στον Σάκη για το μαγείρεμα μπροστά σε όλους!

Έχουμε συνηθίσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να... ταράζει στην «παντόφλα» τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor και, φυσικά, δε θα έχανε άλλη μια ευκαιρία να το κάνει, και δη μπροστά σε όλους.

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα συναντήθηκαν για το αγώνισμα επικοινωνίας και οι δυο τους είναι αντίπαλοι. Το έπαθλο περιείχε και φαγητό με σπιτικά εδέσματα, κάτι που έδωσε αφορμή στον Σάκη να κάνει παρατήρηση στη Μαριαλένα για... τις μαγειρικές της ικανότητες.

Η τελευταία, σε εκείνο το σημείο, του απάντησε λέγοντας πως και τα έτοιμα σπιτικά εδέσματα έχουν την αξία τους, ενώ δε μαγειρεύει επειδή δεν έχει χρόνο, λόγω της δουλειάς της. Κάπως έτσι, είδαμε άλλο ένα σκηνικό... αρκετά γνώριμο σε όλους μας από το εν λόγω δίδυμο.

Πριν από αυτό να σας θυμίσουμε πως ο Τριαντάφυλλος εξήγησε τον πραγματικό λόγο που δεν αγωνίζεται!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας

Μια επική νίκη, που θύμισε εκείνη της τριάδας Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας, πέτυχε η μπλε ομάδα, που αγωνίστηκε με τρεις μόνο παίκτες, εκ των οποίων δύο γυναίκες, αλλά κατάφερε να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά και να «διαλύσει» την κόκκινη.

Όλα ξεκινούσαν... στραβά και ανάποδα για την μπλε ομάδα, καθώς δεν έφτανε η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης έλειπε, καθώς αναγκαστικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο για το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει.

Εκμεταλλευόμενοι, όμως, το πλεονέκτημα, ότι έπαιζαν διαρκώς και θα είχαν εξοικείωση με το στόχο, οι «Μπλε» κυριάρχησαν. Μετά το 1-0 από την Νικολέτα, ακολούθησε ένα φοβερό σερί 6-0, που έβαλε σε θέση ισχύος την μπλε ομάδα. Η κόκκινη δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο, ουσιαστικά, να αντιδράσει και άπαντες υποκλίθηκαν στο μεγαλείο ψυχής του Γιώργου Κόρομι, της Ελένης Χαμπέρη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, που έμειναν μόνοι έναντι έξι, αλλά έπαιξαν... για δέκα.

Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Αμέσως μετά τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία, στο οποίο οι Κόκκινοι έχασαν, όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά!

Η Καρολίνα με την Νικολέτα ξέσπασαν σε κλάματα καθώς θα ήθελαν πολύ να δουν τις οικογένειές τους, αλλά δεν τα κατάφεραν και ο Τριαντάφυλλος από την άλλη ήταν καταρρακωμένος καθώς ήθελε πολύ να δει τον γιο του!

Ο Ντάφυ λοιπόν πήρε το λόγο και εν βρασμώ ψυχής ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς όπως ο Τζέιμς, για να μην κάνει κακό στην ομάδα του και παίρνει πέναλτυ και χάνουν έπαθλα εξαιτίας του!

Η ομάδα του "έπεσε να τον φάει" και δεν τον άφησε να κάνει κάτι τέτοιο!

Τριαντάφυλλος σε Κόρο: "Πες ένα ευχαριστώ στον Τζέιμς που αποχώρησε κι έμεινες στο παιχνίδι"

Αμέσως μετά τον αγώνα στον οποίο οι Κόκκινοι έχασαν, και όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν αρκετά φορτισμένοι συναισθηματικά, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς!

Αφού ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στη Μπλε ομάδα και πιο συγκεριμένα στον Γιώργο Κόρομι!

Όταν ξεκίνησε να μιλάει ο Ντάφυ μουρμούριζε συνεχώς λέγοντας πως ο Τζέιμς τον έσωσε και τώρα το παίζει νταής γεγονός που εκνεύρισε τον Κόρο, τον έβγαλε από τα ρούχα του και ξεκίνησε να ουρλιάζει και να λέει πως δεν μπορεί να μιλήσει έτσι!

Εκείνη τη στιγμή ο Τριαντάφυλλος πήρε πάλι το λόγο και είπε χαρακτηριστικά: "Πες ένα ευχαριστώ στον Τζέιμς γιατί αν δεν αποχωρούσε θα έφευγες εσύ, οπότε πες του ένα ευχαριστώ που σε κράτησε στο παιχνίδι για μια βδομάδα ακόμα".

Ασημακόπουλος: "Ο Τριαντάφυλλος είναι η μετεμψύχωση της Ανθής Σαλαγκούδη"

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, οι Κόκκινοι γύρισαν στην καλύβα τους και σχολίαζαν τα λάθη που έκαναν στα ματσαρίσματα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος εκνευρίστηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο καθώς όπως είπε, ενώ πριν τον αγώνα είχαν συμφωνήσει οι δυο τους να μην παίξουν, ο Γιώργος αποφάσισε να ανακοινώσει πως τελικά θα παίξει!

Έτσι κι ο Ασημακόπουλος τα πήρε στο κρανίο και μιλώντας on camera είπε πως ο Τριαντάφυλλος είναι η μετενσάρκωση της Ανθής Σαλαγκούδη και μάλιστα προς το χειρότερο, αφού δεν παίζει σχεδόν ποτέ στα αγωνίσματα!

Την ίδια στιγμή το γεγονός σχολίασε και ο Ηλίας Μπόγδανος που ήταν μπροστά και είπε: "Ακόμα και η Ανθή Σαλαγκούδη που για μένα ήταν η χειρότερη παίκτρια του Survivor αγωνιζόταν όπως μπορούσε, παίξε κι εσύ λίγο ρε Πρόεδρε", είπε αναφερόμενος στον Ντάφυ!