Survivor 4: Η πρώτη βόλτα του Κώστα Παπαδόπουλου με τα παιδιά του

Συγκινητικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η πρώτη βόλτα του Κώστα Παπαδόπουλου με τα παιδιά του

Κι ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου παρτάρει με τους πρώην παίκτες του Survivor, ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και την καραντίνα των 10 ημερών, περνάει χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πολλές φορές είχε μιλήσει για τους γιους του και την γυναίκα του στην κάμερα και είχε δηλώσει ανοιχτά το πόσο πολύ του λείπουν.

Τώρα που επέστρεψε στην αγκαλιά τους, λοιπόν, προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο.

Την φωτογραφία την δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την παρακάτω λεζάντα:

"Ο πατέρας είναι αυτός ο οποίος εδραιώνει στην ψυχή του παιδιού το συναίσθημα της ασφάλειας. Θεωρείται ο προστάτης και ο υπερασπιστής της οικογένειας."

Η φωτογραφία του Κώστα Παπαδόπουλου με τα παιδιά του

Πράγματα που δεν ξέραμε για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Ο Κώστας διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020». Έχει γεννηθεί στη στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του ήταν τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας.

Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία.