Πάρτι γενεθλίων για την Ελευθερία Ελευθερίου - Φωτογραφίες με πρώην παίκτες του Survivor

Η τούρτα με άρωμα Άγιου Δομίνικου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτι γενεθλίων για την Ελευθερία Ελευθερίου - Φωτογραφίες με πρώην παίκτες του Survivor

Κι ενώ επικρατεί ο κακός χαμός στο Survivor μετά την αποχώρηση του Τζέιμς αλλά και του Νίκου (που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα) η πρώην παίκτρια αυτού, Ελευθερία Ελευθερίου, που δεν της καίγεται και καρφάκι γιατί ουδέποτε τα πήγαινε καλά με το δίδυμο αυτό γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια μεγάλη μάζωξη!

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι στο σπίτι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο οποίο ήταν καλεσμένοι και διάφοροι πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Φυσικό ήταν τα social media και συγκεκριμένα το instagram να πάρουν φωτιά από φωτογραφίες και βίντεο.

Φωτογραφικό υλικό από τα γενέθλια της Ελευθερίας Ελευθερίου

Τις εντυπώσεις έκλεψε η τριώροφη τούρτα της που θύμιζε Άγιο Δομίνικο, ξυπνώντας μνήμες... και ευχάριστες και δυσάρεστες.

Ελευθερία Ελευθερίου γενέθλια

Ελευθερία Ελευθερίου τούρτα
Ελευθερία Ελευθερίου  Survivor 4
Ελευθερία Ελευθερίου instagram

Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη - Η απίστευτη αντίδραση της

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την καραντίνα που έκανε λόγω της επιστροφής της από Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου. Δεν γινόταν, λοιπόν, να μην αναφερθεί στην Άννα Μαρία Βέλλη και στη μεταξύ τους κόντρα.

Πριν από κάποιο διάστημα η Youtuber, είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή πως θα πρέπει να κάνουν δώρο στην Ελευθερία ένα συμβολικό μάτι, προκειμένου να μη τη ματιάζουν και να βρίσκει στο στόχο. Και πράγματι ο ρεπόρτερ της μετέφερε το δώρο.

Μπορεί αρχικά να χάρηκε μπροστά στην κάμερα, ωστόσο, ακούγοντας από ποιον είναι το δώρο αρνήθηκε να το πάρει. «Τέλειο, το μάτι χρειαζότανε και θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο γιατί το μάτι δεν πιάνει μόνο αυτόν που σε βλέπει, πιάνει και την Ελλάδα», απάντησε.