Survivor 4 - Άννα Μαρία: «Βλέπω την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι»

«Γέλασα πάρα πολύ όταν το είπε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Άννα Μαρία: «Βλέπω την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των κου κου και δεν δίστασε να μιλήσει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το σχόλιο που είχε κάνει στο party της ένωσης, πως εκείνη οφείλετε που δεν κέρδιζε στα αγωνίσματα αφού την είχε ματιάσει.

«Στο πάρτι της ένωσης θα έλεγα το “Έρωτά μου”. Φοράω ρούχα κατάλληλα για να μη φαίνεται η κοιλιά μου. Η κοιλιά μου είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών φαγητών και κατακράτησης. Φυσικά και έδειξα την κοιλιά μου. Για μένα αυτό είναι θαύμα. Δεν με έχω ξαναδεί τόσα κιλά. Έχασα περίπου οκτώ κιλά, αν έχανα κι άλλα, θα εξαϋλωνόμουν», είπε αρχικά για την φωτογραφία που δημοσίευσε με φουσκωμένη κοιλιά σαν εγκύου.

Η δήλωση της Άννας Μαρίας για την Ελευθερίου και το Survivor 4

«Εγώ δεν έχω κάτι με την Ελευθερία, μπορεί να αισθάνεται ότι της έκανα επίθεση, ενώ προσπαθούσα άλλα πράγματα να της εξηγήσω. Γέλασα πάρα πολύ όταν είπε η Ελευθερία ότι τη μάτιασα. Όταν βγει η Ελευθερία να της πάρετε ένα μάτι από μένα. Βλέπω τώρα που έφυγα την Ελευθερία στους αγώνες και δεν φταίει το μάτι μου και στεναχωριέμαι».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Έχει χάσει τα λογικά της, δεν είναι αυτή που ξέρω η Ελευθερία»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μαλακός, ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της Ελευθερίας Ελευθερίου, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας της τραγουδίστριας, δεν είναι αυτός που βλέπουμε στο Survivor 4.

Μετά τον χθεσινό μεγάλο καυγά, σχεδόν όλοι οι παίκτες έπεσαν «πάνω» στην Ελευθερία για την συμπεριφορά της. Ο φίλος της εξήγησε πως λόγω των συνθηκών που επικρατούν, η τραγουδίστρια έχει χάσει τον εαυτό της και δεν μπορεί να δείξει ακριβώς αυτό που είναι.

«Έπεσαν όλοι πάνω της. Ξέρουμε ότι από τις κακουχίες και την πείνα έχουν χάσει όλα τα λογικά τους. Το τι έχει συμβεί ακριβώς δεν ξέρω, αλλά θεωρώ ότι η Ελευθερία έχει χάσει λίγο τα λογικά της, δεν είναι η Ελευθερία που ξέρω, δεν είναι η δυναμική κοπέλα που ξέρω λόγω της κακουχίας, της πείνας, και του γεγονότος ότι είναι με ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Αγωνιστικά έχει ανέβει στο run αλλά στον στόχο δεν το έχουμε καθόλου. Εμένα με ενοχλεί ότι η Ελευθερία είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και οι άλλοι πατάνε εκεί και συνέχεια την χτυπάνε. Νιώθω ότι κάτι έχει πάθει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν θεωρώ ότι θα φύγει. Είναι πολύ δυνατός ως άνθρωπος. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της σε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.