Survivor 4: Η Μαριαλένα πέταξε το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης

Πλάνα απόδειξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Μαριαλένα πέταξε το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης

Σας το έχουμε ξαναπεί και θα σας το ξαναπούμε γιατί επανάληψη μήτηρ μαθήσεως που λένε και στο χωριό μας! Το Youweekly.gr έχει μάτια παντού, δεν του ξεφεύγει τίποτα και ειδικά όσον αφορά το Survivor!

Πρώτοι εδώ σας αποκαλύψαμε πως ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του και μένει στο ξενοδοχείο. Πρώτοι εδώ θα σας αποκαλύψουμε πως τεταμένες είναι οι σχέσεις με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Σας είχαμε γράψει πως είχαν τον πρώτο τους καυγά στον Άγιο Δομίνικο και παρ' ότι κάποιες πρωινές εκπομπές βγήκαν και το διέψευσαν, μετά από μια ημέρα ακριβώς το είδαμε να συμβαίνει.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, επειδή το μάτι μας κόβει, η Μαριαλένα δεν φοράει το κολιέ στον λαιμό της. Και μάλιστα επειδή το ψάξαμε περισσότερο το κολιέ αυτό έχει εξαφανιστεί καιρό από πάνω της.

Πλάνα της Μαριαλένας από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Δώστε μου λίγο χρόνο να επικοινωνήσω με την πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο και θα σας πω τι συνέβη!

Οι πρωινές εκπομπές κάνουν λόγο για δεύτερο καυγά Μαριαλένας Σάκη και πολλά νεύρα. Κάτι που εγώ δεν έχω μάθει άρα δεν ισχύει! Ξέρετε πως αν είχε συμβεί θα το ξέραμε πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr!

Θα επανέλθω με νέο ρεπορτάζ για το τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils