Ούτε Τζέιμς, ούτε Μπάρτζης! Η νέα αποχώρηση από το Survivor είναι ηχηρή

Αυτό πόνεσε σίγουρα τον Ατζούν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ούτε Τζέιμς, ούτε Μπάρτζης! Η νέα αποχώρηση από το Survivor είναι ηχηρή

Δύσκολη η κατάσταση για το Survivor 4! Ο Ατζούν το φυσάει και δεν κρυώνει. Ενώ είχε ξεκινήσει δυναμικά την τηλεοπτική σεζόν, λίγο πριν το κλείσιμο φαίνεται πως ότι έχτισε, γκρεμίζεται αργά και βασανιστικά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης παρακολουθήσαμε πως είναι η ζωή στον Άγιο Δομίνικο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είδαμε και την παραλία άδεια χωρίς την παρουσία του Νίκου Μπάρτζη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω του προβλήματος που έχει στο πόδι του.

Τα προχθεσινά νούμερα τηλεθέασης του Survivor ήταν από τα χαμηλότερα όλης της σεζόν, με το παιχνίδι να σημειώνει 26,4% τηλεθέαση σε γενικό σύνολο και 26,7% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που προκαλούν ξεκάθαρη ανησυχία τόσο στην Acun Medya, όσο και στον ΣΚΑΪ. Το επεισόδιο παρακολούθησαν 1.104.537 τηλεθεατές.

Να σημειωθεί πως τα αντίστοιχα νούμερα την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 29,2% και 28,8%, με 1.258.572 τηλεθεατές.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μέσα σε μία εβδομάδα και χωρίς το δίδυμο Καφετζή – Μπάρτζη, το Survivor είναι ήδη -154.035 τηλεθεατές. Η διαφορά δε μεταξύ των επεισοδίων Τρίτης – Τετάρτης (με και χωρίς James – Mπάρτζη) είναι στο -84.871. Δηλαδή παρακολούθησαν το παιχνίδι 84.871 λιγότεροι τηλεθεατές.

Και όπως όλα δείχνουν, τα νούμερα θα πέσουν κι άλλο, καθώς το παιχνίδι χάνει την αξιοπιστία του και δεν ιντριγκάρει πλέον τον τηλεθεατή.

Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης από το Survivor - Πότε θα ανακοινωθεί

Πρώτο το Youweekly.gr από πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πριν καν γίνει γνωστό πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, σας αποκάλυψε μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο αγρότης είναι με το ένα πόδι έξω από το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του κολλητού του Τζειμς, και ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από το νησί του Άγιου Δομίνικου. Όλα αυτά - επαναλαμβάνουμε για χιλιοστή φορά - συνέβησαν επειδή η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει το παιχνίδι για 40 ημέρες. Ο Τζέιμς δεν συμφώνησε κι ενώ του έγινε πρόταση για αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής του εκείνος αποφάσισε να γυρίσει στη Ρόδο!

Από την άλλη στο Νίκο αυτή η πρόταση δεν έγινε ποτέ. Αφού είδε λοιπόν πως ήταν καταρρακωμένος μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και πως τα πόδια του δεν τον κρατούν άλλο αγωνιστικά, πήρε κι αυτός το δρόμο της επιστροφής! Σας είπαμε από εχθές, αν δεν του έταζε η παραγωγή τον ουρανό με τα άστρα ήταν σιγουράκι ότι θα φύγει, κι έφυγε.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης δεν τον είδαμε καθόλου, την έβγαλε στο νοσοκομείο κι όπως μας μετέφερε ο άνθρωπός μας, λίγες ώρες μετά μεταφέρθηκε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Για τόσο οριστικά πράγματα μιλάμε.

Survivor 4 αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λοιπόν, στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να ανακοινωθεί και η έξοδος του Νίκου Μπάρτζη ενώ στην συνέχεια, μετά την Κυριακή, οι δυο τους θα πετάξουν για Ελλάδα.

Κάτι μας λέει πως αυτή η επιστροφή θα απασχολήσει περισσότερο από όλες.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils