Survivor 4 - αποκλειστικό: Ανατροπή με την επιστροφή του Τζέιμς στην Ελλάδα!

Άλλαξαν τα πλάνα τελευταία στιγμή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Ανατροπή με την επιστροφή του Τζέιμς στην Ελλάδα!

Όταν το Youweekly.gr τα έλεγε... άλλοι προσπαθούσαν να πάρουν τις πηγές τους στον Άγιο Δομίνικο να το επιβεβαιώσουν! Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και σειρά έχει πάρει ο Νίκος Μπάρτζης, που επίσης σας έχουμε αποκαλύψει πρώτοι από εχθές πως δεν παίζει να επιστρέψει από το νοσοκομείο! Ο Νίκος βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και η αποχώρησή του θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο τον Νίκο Μπάρτζη να αποχαιρετά το κοινό ή αν απλά ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την έξοδό του αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο αγρότης έχει κουνήσει ήδη το μαντήλι στους συμπαίκτες του. Το θέμα μας, όμως, είναι άλλο!

Πότε επιστρέφει από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής

Ενώ οι αρχικές πληροφορίες μας έλεγαν πως ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής αφού βρίσκονται μαζί στο ξενοδοχείο θα επιστρέψουν και μαζί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το πρώτο πλάνο της παραγωγής ήταν πρώτα να παιχτεί το επεισόδιο της Κυριακής που θα αναγγελθεί η αποχώρησή του και μετά να πετάξουν και οι δυο αλλά μετά σκέφτηκαν πως κάτι τέτοιο θα προδώσει αυτό που ήδη ξέρουμε αλλά εκείνοι κρατάνε σαν έκπληξη!

Δηλαδή εφόσον ο Τζέιμς αποχώρησε την Τρίτη δεν μπορεί να κάνει τόσες πολλές ημέρες να γυρίσει Ελλάδα. Έτσι σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες που μας μετέφερε ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο ο Τζέιμς Καφετζής θα πατήσει το πόδι του Ελλάδα το Σάββατο το απόγευμα ενώ ο Νίκος Μπάρτζης θα πετάξει μετά την Κυριακή.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Γίνεται ατομικό το παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Νίκος Μπάρτζης Survivor

Μπορεί να είχε δρομολογηθεί το παιχνίδι να γίνει ατομικό 2-3 εβδομάδες μετά το Πάσχα αλλά οι οικειοθελείς αποχωρήσεις μέσα στην εβδομάδα έφεραν τα πάνω κάτω και σύμφωνα, επίσης, με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο να το κάνει ατομικό από την Δευτέρα που μας έρχεται, δηλαδή μια μέρα αφότου ανακοινωθεί η αποχώρηση του Νίκου.