Survivor 4: Για αυτό το λόγο δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο η γυναίκα του Τριαντάφυλλου

Τι συμβαίνει και δεν θα πάει να τον δει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Για αυτό το λόγο δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο η γυναίκα του Τριαντάφυλλου

Μια τεράστια έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor 4, καθώς σε λίγο καιρό αγαπημένα τους πρόσωπα θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και στο πλαίσιο επάθλου επικοινωνίας θα τους συναντήσουν από κοντά.

Συγκεκριμένα σε 12 ημέρες μέλη των οικογενειών τους θα τους δουν από κοντά έπειτα από 5 μήνες. Ωστόσο, παρόλο που θα ταξιδέψουν οι μαμάδες των περισσότερων παικτών, η μητέρα του Τριαντάφυλλου για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να πετάξει για το εξωτικό νησί.

Για αυτό το λόγο η γυναίκα του Τριαντάφυλλου δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την σύζυγό του. Λόγω του παιδιού τους και επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Δήμητρα Σιαμπάνη δεν θα πάει στο Survivor 4, αλλά η αδερφή του.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως μπορεί και να μην θέλει από μόνη της να πάει, καθώς όπως γνωρίζουμε η γυναίκα του είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η στρατηγική του Τριαντάφυλλου για να ελέγχει φίλους και εχθρούς στο Survivor 4

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης του Survivor 4, ακόμη και από πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει, ωστόσο σε λίγο διάστημα θα τον δούμε να φτάνει μέχρι και στο σημείο που το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Μια ανάσα δηλαδή πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο Ντάφυ βέβαια, όπως έχουμε δει γνωρίζει πολύ καλά πως να "προστατευτεί" από την αποχώρηση. Όπως ανέφερε και η εκπομπή Ευτυχείτε, ακολουθεί μια στρατηγική με την οποία μπορεί να ελέγχει φίλους αλλά και εχθρούς.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, εκεί που ο Τριαντάφυλλος είχε μείνει μόνος του και δεν του μιλούσε ψυχή, πλέον τους έχει πάρει όλους με το μέρος του και δεν θέλουν να χάνουν καμία ασυλία για να μην φύγει κανένας από τους Κόκκινους. Μόνο με τον Κόρο η κόντρα συνεχίζεται και όλο και μεγαλώνει.

Ο τραγουδιστής ξέρει πως έχει φανατικούς θαυμαστές που τον στηρίζουν, αφού έχει βγει 9 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση και δεν έχει φύγει. Για αυτό και συνεχίζει να κάνει ότι έκανε όλο το διάστημα όσο βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι και δεν έχει γυρίσει... μπιφτέκες.