Survivor 4: Κατηγορία για στημένο λογαριασμό υπέρ του Τζέιμς Καφετζή

Χαμός στο Twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κατηγορία για στημένο λογαριασμό υπέρ του Τζέιμς Καφετζή

Χαμός επικρατεί μετά την ανακοίνωση του Τζέιμς Καφετζή πως αποχωρεί από το Survivor 4, αλλά και μετά τις πρώτες του δηλώσεις όπου αποθεώθηκαν από τους φανατικούς θαυμαστές του. Βέβαια, υπάρχουν και οι τηλεθεατές που δεν θέλουν με τίποτα τον Ροδίτη παίκτη.

Στο Twitter γενικά επικρατεί χαμός με το ριάλιτι επιβίωσης με τις αναρτήσεις να είναι χιλιάδες. Βέβαια, δεν υπάρχουν μόνο οι θετικές αλλά και οι αρνητικές.

Μάλιστα, στα σχόλια υπάρχει και συγκεκριμένο tweet που κατηγορεί έναν λογαριασμό πως είναι στημένος. Χαρακτηριστικά, ότι είναι ψεύτικος για να στηρίζει τον Τζέιμς Καφετζή. Το περιστατικό στο οποίο αναφέρεται αφορά στη δημοσίευση του ίδιου tweet πάρα πολλές φορές και πως τα likes γίνονται συνέχεια από τους ίδιους λογαριασμούς.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αν όντως η κατηγορία ευσταθεί!

Survivor 4 κατηγορία twitter για Τζέιμς Καφετζή

Έκτακτες αλλαγές στο Survivor 4 - Θα ανακοινωθούν την Κυριακή

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Love it, την Κυριακή θα δούμε ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο θα αλλάξουν τα πάντα.

Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής θα δούμε μία διαφοροποίηση στον τρόπο με τον οποίο θα παίρνουν οι ομάδες την ασυλία. Προς το παρόν το παιχνίδι δε θα γίνει ατομικό, αλλά θα τεθεί στο τραπέζι το ζήτημα της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη.