Survivor 4: Ο Καλίδης διαψεύδει τον Γιώργο Λιάγκα - «Αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω γιατί...»

Δεν έφυγε από το παιχνίδι λόγω Άννας Μαρίας, Τζέιμς και Νίκου!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Καλίδης διαψεύδει τον Γιώργο Λιάγκα - «Αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω γιατί...»

Ο Πάνος Καλίδης με ένα βίντεο που δημοσίευσε θέλησε να απαντήσει στην είδηση που κυκλοφόρησε δια στόματος Γιώργου Λιάγκα και τον θέλει να αποχώρησε από το Survivor 4 αναγκαστικά, λόγω της Άννας Μαρίας, τους Τζέιμς και του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής χθες βγήκε και αποκάλυψε: «Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Η απάντηση του Καλίδη στον Λιάγκα για το Survivor 4

Ο Πάνος Καλίδης που ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν από τον παρουσιαστή, θέλησε να απαντήσει δημόσια με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μην κυκλοφορούν παραπληροφορήσεις.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.