Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη εις βάρος του Τριαντάφυλλου από πρώην παίκτη

"Πάρα πολλές φορές τον είχαν πιάσει ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος και..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη εις βάρος του Τριαντάφυλλου από πρώην παίκτη

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor κι αφού πέρασε κάποιες χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του - δείτε εδώ φωτογραφίες - πήρε σβάρνα τις... τηλεοπτικές εκπομπές!

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην παρέα του Σου Κου Family και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποιος παίκτης δεν... έχει καλή επαφή με το νερό στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος "αδειάζει" τον Τριαντάφυλλο

«Πλενόμαστε στη θάλασσα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου κάθε φορά βγάζαμε τα ρούχα μας και τα πλέναμε στη θάλασσα. Ο Ντάφυ ποτέ. Πολύ σπάνια. Πάρα πολλές φορές τον είχαν πιάσει ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος και του λέγανε ‘ρε συ πλύν’ τα ρούχα σου… Άμα δεν του το πεις δεν το κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον παίκτη την πρώην ομάδας των Διάσημων…

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Μετά τον Νίκο Μπάρτζη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Σύμφωνα με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή του Τριαντάφυλλου. Ο παίκτης ήδη είχε αναφέρει πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είχε αλλάξει κουβέντα χωρίς να σχολιάσει τη δήλωση του.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο τραγουδιστής θέλει να επιστέψει στην οικογένεια του. Τα λεφτά κιόλας που ήθελε να μαζέψει τα έχει μαζέψει και με το παραπάνω!