Survivor 4: Τρελαμένοι οι κάτοικοι στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη

Ασύλληπτο το ποσό που ξόδεψαν σε πυροτεχνήματα για να τον υποδεχθούν - Όλα όσα έχουν ετοιμάσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τρελαμένοι οι κάτοικοι στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη

Όσο τρελαμένοι ήταν οι κάτοικοι του χωριού του Τζέιμς Καφετζή που έκαψαν την Ρόδο κυριολεκτικά - δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες - άλλο τόσο τρελαμένοι φαίνεται πως είναι οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, του χωριού του Νίκου Μπάρτζη.

Όταν παρέμεινε στο παιχνίδι ο Νίκος την τελευταία φορά που ήταν υποψήφιος έβαλαν φωτιά στην πλατεία, τώρα που επιστρέφει τόσο θριαμβευτικά από τον Άγιο Δομίνικο έχουν ετοιμάσει κάτι εντελώς ξεχωριστό.

Τι ετοιμάζουν στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό που ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας σπαταλήθηκαν γύρω στα 1.500 ευρώ σε πυροτεχνήματα και άλλα τέτοια ήδη για να τον καλωσορίσουν.

Του ετοιμάζουν μια τεράστια και εντυπωσιακή υποδοχή. Τα πυροτεχνήματα θα τοποθετηθούν σε κεντρικό δρόμο τα οποία θα έχουν ειδική κατασκευή για να σκάνε ταυτόχρονα με την πορεία του αυτοκινήτου που θα μεταφέρει τον Νίκο Μπάρτζη.

Καλεσμένοι σε όλο αυτό είναι τόσο ο Τζέιμς όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να είναι δυνατό να παραστεί.

Σε σοβαρή κατάσταση το πόδι του Νίκου Μπάρτζη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής η κατάσταση υγείας του Νίκου Μπάρτζη είναι αρκετά σοβαρή. Για την ακρίβεια έχει πάθει ρήξη χιαστού.

Το γόνατο έχει 2 συνδέσμους σε χιαστή διάταξη: έναν πρόσθιο (Πρόσθιος Χιαστός Σύνδεσμος) και έναν οπίσθιο (Οπίσθιος Χιαστός Σύνδεσμος). Οι σύνδεσμοι αυτοί είναι καθοριστικοί για την κάμψη του γόνατος, ενώ το σταθεροποιούν από προσθιοπίσθιες δυνάμεις. Ο Πρόσθιος Χιαστός Σύνδεσμος και ο Οπίσθιος Χιαστός Σύνδεσμος, ενώνουν επίσης το μηριαίο οστό με το κνημιαίο στην άρθρωση του γόνατος.

Η ρήξη Χιαστού Συνδέσμου είναι η βίαιη διακοπή της συνέχειας του συνδέσμου, συχνότερα λόγω έντονης στροφής του γόνατος, οπότε και ο σύνδεσμος κόβεται. Κάτι τέτοιο, εκτός του ότι προκαλεί άμεση αστάθεια γόνατος, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες βλάβες, πχ ρήξη μηνίσκου, χονδροπάθεια και αρθρίτιδα γόνατος.

Κατά τη ρήξη του συνδέσμου, ενδέχεται να ακουστεί ήχος όπως «ποπ» ή «κρακ», ενώ το γόνατο γίνεται ασταθές. Το οίδημα είναι συνήθως πολύ έντονο και εμφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες από την κάκωση. Το 60% των τραυματισμών γόνατος που απευθύνονται στα επείγοντα με οίδημα, έχουν κάκωση Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου. Το συνηθέστερο σύμπτωμα της υπολειτουργίας του Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου, είναι η αστάθεια.