Αλέξης Παππάς: Η τρυφερή φωτογραφία με την Αλέσια και η λεζάντα όλο νόημα

Φουλ ερωτευμένος ο Αλέξης...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παππάς: Η τρυφερή φωτογραφία με την Αλέσια και η λεζάντα όλο νόημα

Ο Αλέξης Παππάς πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στο Ντουμπάι μετά το Survivor 4, για να συναντήσει από κοντά την Alessia, με την οποία είχαν "σχέση" από απόσταση.

Ο ηθοποιός έμεινε τρεις ημέρες στον εξωτικό προορισμό, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή. Οι δυο τους πέρασαν όμορφες στιγμές και το επόμενο ραντεβού τους είναι στην Αθήνα με το άνοιγμα του τουρισμού.

Και τώρα ο Αλέξης Παππάς ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους από το ταξίδι στο Ντουμπάι, στην οποία κάνει λόγο για αγάπη μαρτυρώντας πως παρά τη σύντομη διάρκεια της σχέσης τους τα συναισθήματά του είναι άκρως σοβαρά.

«Η αγάπη δεν κάνει απλά τον κόσμο να γυρίζει. Η αγάπη κάνει το γύρισμα έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο» έγραψε χαρακτηριστικά!

Το ταξίδι να πούμε έγινε μετά το ραντεβού που είχε ο Αλέξης Παππάς με τον ΣΚΑΙ για τη νέα σειρά που θα βγάλει στον αέρα.

Η ανάρτηση του Αλέξη Παππά

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Survivor 4

«Το ότι μπορεί να έβλεπα τα πράγματα από μία άλλη οπτική δεν σημαίνει ότι ήμουν εγώ ο κακός της υπόθεσης. Εγώ ψηφίστηκα 4 φορές και ο κόσμος με κράτησε μέσα και αυτό μου έδινε ώθηση να συνεχίσω. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι το παιχνίδι και να κάνω μία ψυχανάλυση των παικτών. Ξεκίνησαν όλα όταν ο Νίκος πέταγε κάποιες ατάκες εκεί ήταν μια κακή στιγμή.

Ήθελα να ενταχθώ υπέρ του αδύναμου και με τον Τριαντάφυλλο ένα μήνα ήταν στην πείνα να μην το πω; Αυτό που ενόχλησε τον κόσμο ήταν ότι είχα ένα ύφος κάπως καυστικό αλλά το έκανα ανάλογα την περίσταση. Ερχόντουσαν οι παίκτες και με ρωτούσαν για την στάση που είχα…

Αυτό που βλέπεις εσύ δεν έχει καμία σχέση από αυτό που βλέπατε στο μοντάζ. Εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου, εσύ λες ότι ήμουν χειριστικός, αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να μην ψηφιστώ; Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο σε αυτά που έλεγα; Γιατί ήταν η αλήθεια το λένε και τα παιδιά τώρα και είπαν ότι ο Άλεξ ήταν αληθινός.

Δεν είχα ποτέ άγχος, στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή. Έλεγα ότι μπορεί να φύγω και τον πρώτο μήνα, μέχρι τότε έπρεπε να ζήσω το παιχνίδι και να κάνω ότι θέλω. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είμαι στο μυαλό μου με την έννοια ότι είχα μια άλλη οπτική. Γιατί να φοβάται κάποιος να μιλήσει για στρατηγική; Εμένα ο σκοπός ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα το ερωτηματικό για το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που λέει την πικρή αλήθεια, αλλά τουλάχιστον είναι η αλήθεια.

Με τον Κρις τα βρίσκαμε γιατί είναι βιβλιοφάγος και έχει πάρα πολλές γνώσεις. Περνάγαμε πολύ καλά. Τότε που ο Κρις ψηφίστηκε από την Μαριπόζα είχε γίνει ένα σκηνικό. Εκείνος δεν περίμενε να ψηφιστεί από την Μαριπόζα και εγώ εκείνη την ημέρα είχα τσακωθεί με τον Νίκο. Είχαμε έναν έντονο καυγά, ξενέρωσα και λέω στον Chris ότι έχω ξενερώσει με τα παιδιά και αποστασιοποιούμαι. Και ξύπνησα το πρωί και πήγα στο δάσος να βρω τροφή», δήλωσε αρχικά.

Για την Allesia, είπε: «Από τα 100 μηνύματα που δέχτηκα τα 95 ήταν καλά. Είχα αρνητικά μηνύματα και έμπαινα στα προφίλ τους και έβλεπα ότι ήταν ψεύτικα. Δεν είναι καλό να λέμε ότι ήμουν χειριστικός… Δεν παντρεύτηκα. Είχαμε πει ότι θα βρεθούμε την τάδε ημερομηνία. Τώρα που έφυγε η ημερομηνία, ήρθε ο Αλέξης. Είναι ψυχούλα η Alessia».