Αποκλειστικές φωτογραφίες - Για φαγητό Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου

Έγινε χαμός στο μαγαζί - Κοσμοσυρροή για μια φωτογραφία μαζί τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκλειστικές φωτογραφίες - Για φαγητό Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου

Μαζί πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας (17/5) οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερίου Ελευθερίου σε γνωστό μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας.

Μπορεί πλέον να μην βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και κυριολεκτικά οι μεταξύ τους σχέσεις να έχουν περάσει πια από 40 κύματα, μιας και μια φημολογούνταν ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι, μια ότι ήταν «σφαγμένοι» στην παραλία του νησιού.

Ότι συμβαίνει όμως στον Survivor, μένει στο Survivor και οι δυο τους φαίνεται να κρατούν άριστες -και όχι μόνο- επαφές μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Ο Αλέξης βέβαια, δηλώνει τρελός και παλαβός για την αγαπημένη του, Alessia, ωστόσο με την Κύπρια τραγουδίστρια ήταν χθες για φαγητό και μάλιστα φαίνεται να πέρασαν μια αρκετά διασκεδαστική νύχτα.

Το Youweekly είναι πάντα πρώτο και κυρίως πάντα έγκυρο όσον αφορά τις πληροφορίες που σας δίνει για το Survivor και... πως το έφερε πάλι η μοίρα, εμείς πάλι μπροστά τους πέσαμε κaι δεν θα μπορούσαμε παρά να μοιραστούμε αποκλειστικές φωτογραφίες των δύο πρώην παικτών μαζί σας.

Μπορεί ο Αλέξης και η Ελευθερία να είχαν ύφος χιλίων καρδιναλίων, ωστόσο δέχτηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν με όλους όσους τους προσέγγισαν για μια selfie.

Και δεν ήταν μόνο 2-3! Μιλάμε για ολόκληρη κοσμοσυρροή, με την μια fan να ακολουθεί την άλλη και όλο το μαγαζί να ασχολείται και τις τρεις ώρες που ήταν εκεί μαζί τους!

Το show όμως τελείωσε, τα παιδιά φάγανε, και λίγο πριν το κλείσιμο έφυγαν μαζί! Λέτε να συνέχισαν πουθενά άλλου την βραδιά τους; Who knows!

Φωτογραφίες του Αλέξη Παππά και της Ελευθερίας Ελευθερίου από την έξοδο τους

Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου αποκλειστικές φωτογραφίες

Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου φωτογραφίες

Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου για φαγητό

Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου

Το ρεπορτάζ μας το έπαιξαν και σε πρωινές εκπομπές