Γιώργος Λιβάνης: Τον ρώτησαν για το Survivor και... έφυγε τρέχοντας

Απίστευτο σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης: Τον ρώτησαν για το Survivor και... έφυγε τρέχοντας

Το όνομα του Γιώργου Λιβάνη ακούγεται περισσότερο κι από κάποιους που όντως συμμετέχουν στο Survivor και για όλα προφανώς φταίει η... Μαριαλένα και η σχέση που απέκτησε στο παιχνίδι με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Η σχέση αυτή γίνεται καθημερινά θέμα συζήτησης και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στο τρίωρο επεισόδιο κατέχει πολλά τηλεοπτικά λεπτά. Ξέρουν τι πουλάει.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν οι κάμερες κάνουν κρα να τον πετύχουν κάπου και να του αποσπάσουν μια δήλωσή του. Συγκεκριμένα η κάμερα των Κου Κου πέτυχε τον τραγουδιστή την ώρα που επιβιβαζόταν στο πλοίο προς Ύδρα για τις ανάγκες του νέου του βίντεο κλιπ κι εννοείται πως... έπεσε ερώτηση για το Survivor.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν το πλοίο αυτό πάει προς Άγιο Δομίνικο κι εκείνος απάντησε γελώντας "όχι, όχι".

Λίγες ώρες μετά εκείνος δημοσίευσε μια φωτογραφία του, ημίγυμνος, από το νησί.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη

Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Νέες πληροφορίες που ήρθαν αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο για να τον ρωτήσει αν θέλει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην Μαριαλένα. Εκείνος του είπε όχι ευγενικά και η συζήτηση τελείωσε κάπου εκεί.

Άρα δυο τα κρατούμενα. Ο Σάκης ήξερε πως η Μαριαλένα είναι αλλού αλλά παρ' όλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι για να την διεκδικήσει και δεύτερον, ο Λιβάνης ήξερε πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό.