Γιώργος Λιβάνης: Ξέχασε την Μαριαλένα και πήγε διακοπές

Δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα και τα "καρφιά" των εκπομπών και απολαμβάνει την θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: Ξέχασε την Μαριαλένα και πήγε διακοπές

Μπορεί όλες οι εκπομπές να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιβάνης δεν δίνει καμία σημασία όπως έχουμε δει, αφού δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και απολαμβάνει το ξεκίνημα των καλοκαιρινών του διακοπών.

Η στάση που κρατάει η Μαριαλένα απέναντι στον Σάκη μέσα στο Survivor 4 έχει κάνει να ξεσπάσουν φήμες πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί, ή αν δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση, τότε σίγουρα μπορεί να γίνει εκτός παιχνιδιού.

Τα "καρφιά" λοιπόν των πάνελ είναι πολλά με παρουσιαστές να κάνουν λόγο για... κέρατο της Μαριαλένας στον Γιώργο Λιβάνη. Βέβαια, από την πλευρά της η παίκτρια στεναχωρήθηκε που σε πρόσφατο έπαθλο επικοινωνίας δεν της έστειλε μήνυμα ο τραγουδιστής, κάτι που την έκανε να πετάξει το δώρο που της έκανε ο Σάκης, λέγοντας μάλιστα πως μπορεί να έχει παρεξηγηθεί η σχέση τους στην Ελλάδα.

Η φωτογραφία του Λιβάνη από τις διακοπές του σε νησί

Την ώρα λοιπόν που γίνονται όλα αυτά, ο Γιώργος Λιβάνης απολαμβάνει τις διακοπές του σε νησί της Ελλάδας, μακριά από όλους και από όλα.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το νησί που βρίσκεται. Μήπως η τόση αδιαφορία προς όλες τις φήμες να επιβεβαιώνουν πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άλλης; Κανείς δεν ξέρει!

"Η Μαριαλένα θα βγει να παίξει με το σώβρακο του Σάκη και μετά θα πει ότι περιμένει μήνυμα από τον Λιβάνη"

Μετά τα όσα έχουν γίνει κι έχουμε δει με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor ήρθε η ώρα να δούμε και αυτό!

Και μιλάμε φυσικά για το επεισόδιο που είδαμε την παίκτρια της μπλε ομάδας να κυκλοφορεί στην καλύβα φορώντας το εσώρουχο του Σάκη Κατσούλη, ενώ το βράδυ η κάμερα τους “τσάκωσε” να κοιμούνται αγκαλιά.

Τα συγκεκριμένα πλάνα όπως καταλαβαίνετε ενέπνευσαν τους χρήστες των social media με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να πρωταγωνιστεί ξανά στο twitter.

Survivor twitterSurvivor  tweetsSurvivor twitter Μαριαλένα