Φουντώνουν οι φήμες για τον Γιώργο Λιβάνη - Βρήκε τον έρωτα στα μάτια άλλης;

Η ατάκα φίλου του στην κάμερα που τον έκαψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φουντώνουν οι φήμες για τον Γιώργο Λιβάνη - Βρήκε τον έρωτα στα μάτια άλλης;

Μετά την είδηση πως προκλήθηκε κομφούζιο σε μαγαζί που βγήκε να διασκεδάσει ο Γιώργος Λιβάνης με τους φίλους του - δείτε εδώ πλάνα - έρχεται στο φως μια νέα αποκάλυψη (;) για εκείνον από έναν πολύ κοντινό του άνθρωπό.

Για την ακρίβεια ο Μάριος Ψιμόπουλος, φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Λιβάνη, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μάλλον καταλάθος με μια του ατάκα φούντωσε περισσότερο τις φήμες που είχε ξεκινήσει ένας άλλος φίλος του τραγουδιστή πριν από λίγες ημέρες.

Η ατάκα που φούντωσε τις φήμες για νέα γυναίκα στη ζωή του Λιβάνη

"Ο Γιώργος είναι ένα πολύ έξυπνο άτομο που ξέρει να ζυγίζει την σοβαρότητα της κάθε κατάστασης και αν το διαχειρίζεται ανάλογα. Νομίζω ότι έχει την ωριμότητα να τα διαχειριστεί με πάρα πολύ αξιοπρέπεια και να κρίνει ο ίδιος τι πρέπει να κάνει για την προσωπική του ζωή.

Δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι η σχέση του, αν έχει σχέση ή το οτιδήποτε αλλά... ", είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του και αφού κατάλαβε τι έκανε, δείτε πως προσπάθησε να το σώσει στο παρακάτω βίντεο...

Το μήνυμα του Γιώργου Λιβανη στην Μαριαλένα που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο έπαιξε το πρωί της Παρασκευής στο Ευτυχείτε, αφιερωμένο φυσικά στην Μαριαλένα και τον Γιώργο Λιβάνη.

Η δυναμική παίκτρια του survivor έχει απασχολήσει αρκετά με την σχέση της με τον τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Το γεγονός αυτό εξέπληξε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την ίδια καθώς στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν.

Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»

Για αυτό λοιπόν, το Ευτυχείτε αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το βίντεο αυτό και έφτιαξε ένα καινούργιο, με τον Γιώργο Λιβάνη να στέλνει το δικό του μήνυμα στην αγαπημένη του.