Survivor 4 - δικηγόρος Τριαντάφυλλου: "Δεν μπορεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι"

"Στο συμβόλαιο δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - δικηγόρος Τριαντάφυλλου:

Νωρίς το πρωί της Τρίτης τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως ο Τριαντάφυλλος ενδέχεται να αποχωρήσει οικειοθελώς αυτή την εβδομάδα από το Survivor 4 για να "σώσει" τον Σάκη Κατσούλη που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαίωναν, βέβαια, οι πηγές μας όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα. Ο δικηγόρος, λοιπόν, του τραγουδιστή, μίλησε πριν από λίγα λεπτά στην εκπομπή Πρωινό και το δήλωσε ανοιχτά πως δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο ενώ προέβη και σε αποκαλύψεις για το συμβόλαιο που κάνουν οι παίκτες με την παραγωγή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου

«Ο Τριαντάφυλλος είναι μάχιμος και συνεχίζει θα δούμε. Το συμβόλαιο του λέει κάποια άλλα πράγματα δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση, από εκεί και πέρα θα δείξει έχει ποινικές ρήτρες. Στο συμβόλαιο δεν υπάρχει χρονική διάρκεια έχει την δυνατότητα η παραγωγή να επεκτείνει το παιχνίδι για όσο εκείνη θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σούρλας.

Απίστευτη αποκάλυψη εις βάρος του Τριαντάφυλλου από πρώην παίκτη

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor κι αφού πέρασε κάποιες χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του - δείτε εδώ φωτογραφίες - πήρε σβάρνα τις... τηλεοπτικές εκπομπές!

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην παρέα του Σου Κου Family και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποιος παίκτης δεν... έχει καλή επαφή με το νερό στον Άγιο Δομίνικο.

«Πλενόμαστε στη θάλασσα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου κάθε φορά βγάζαμε τα ρούχα μας και τα πλέναμε στη θάλασσα. Ο Ντάφυ ποτέ. Πολύ σπάνια. Πάρα πολλές φορές τον είχαν πιάσει ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος και του λέγανε ‘ρε συ πλύν’ τα ρούχα σου… Άμα δεν του το πεις δεν το κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον παίκτη την πρώην ομάδας των Διάσημων…