Survivor 4: Ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση συνεργασίας στον ξάδερφο του Νίκου Μπάρτζη

Που θέλουν να συμμετέχει - Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο ΣΚΑΙ έκανε πρόταση συνεργασίας στον ξάδερφο του Νίκου Μπάρτζη

Οι παίκτες του Survivor και οι οικογένειές του έκαναν... την τύχη τους! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Ευτυχείτε και συγκεκριμένα της δημοσιογράφου Έλενας Πολυκάρπου ο ξάδερφος του Νίκου Μπάρτζη, ο Ηλίας, δήλωσε συμμετοχή στο νέο ριάλιτι, Αγρότης, το οποίο ενδέχεται να παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μάλιστα τόνισε ότι ο ξάδερφος του Νίκου έχει χιούμορ και είναι εξίσου καλό παιδί!

Η δε Κατερίνα Καινούργιου είχε μείνει άφωνη με την είδηση της Έλενας Πολυάρπου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε!

Και αναφέρθηκε ότι αν το ριάλιτι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάει καλά θα παρουσιάσει και το My Style Rocks!

Οι φίλοι του Μπάρτζη έφτιαξαν μαγαζί εμπνευσμένο από το παιχνίδι

Από μέρα σε μέρα ο Νίκος Μπάρτζης φτάνει στην Ελλάδα και οι φίλοι του του έχουν ετοιμάσει μια πανηγυρική υποδοχή στο Ζευγολατιό.

Ο 27χρονος αγρότης αποχώρησε οικειοθελώς την Κυριακή από το Survivor λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, μια αποχώρηση που συγκίνησε συμπαίκτες και τηλεθεατές.

Για τον λόγο αυτόν, οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, «ανταγωνίζονται» την πριγκιπική υποδοχή που έκαναν οι Ροδίτες για τον Τζέιμς και για αυτόν τον λόγο ετοιμάζουν ολόκληρη γιορτή!

Τόσο ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη όσο και ο κολλητός του ετοίμασαν την καφετέρια που πάντα ονειρευόταν να κάνει ο ίδιος, το όνομα της οποίας έχει παρθεί από έναν γνωστό ποταμό στον Άγιο Δομίνικο.

Η καφετέρια λοιπόν είναι έτοιμη και αυτή θα είναι η μεγάλη έκπληξη που έχουν ετοιμάσει για τον Νίκο, ο οποίος σίγουρα δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ την ίδια στιγμή του ετοιμάζουν κι ένα πάρτι, στο οποίο θα βρεθεί τόσο ο Τζέιμς όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη.