Survivor 4: Σφαγή ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο πριν το αγώνισμα!

"Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σφαγή ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο πριν το αγώνισμα!

Σε μια άγρια κόντρα προχώρησαν λίγο πριν από το ατομικό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ένταση, μετά τις υποψηφιότητες που προέκυψαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Ασημακόπουλος χρειάστηκε να παραδώσει πίσω το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, χάρη στο οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, όμως, να του επιτίθενται ξανά, αμφισβητώντας τα κίνητρα, υπό τα οποία ψήφισε.

Ο παίκτης της κόκκινης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά, ότι δεν ήθελε να κινδυνεύσουν οι φίλοι του, παραδεχόμενος επιπλέον πως ήθελε να διώξει ένα δυνατό αγωνιστικά παίκτη. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου σε όλο αυτό;», είπε στη Μαριαλένα, προσθέτοντας πως αν ο Σάκης κέρδιζε σε ατομική ασυλία, θα ψήφιζε τον Ηλία.

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;»

Χαμός πριν το αγώνισμα

Τριαντάφυλλος για Ασημακόπουλο: "Είναι ντροπή του!"

Έξαλλοι ήταν στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη μαζί με τον τραγουδιστή, θεωρώντας την πράξη του ντροπιαστική.

Οι δύο παίκτες, όπως και ο Σάκης, ήταν εκνευρισμένοι με την επιλογή αυτή του Ασημακόπουλου, που διάλεξε να ανακατέψει την τράπουλα και φαίνεται πως πέτυχε το σκοπό του.

Εξαιτίας αυτού του εκνευρισμού, φυσικά, δε σταμάτησαν να συζητούν το θέμα το ίδιο βράδυ στην παραλία, με τον «Ντάφυ» να συνεχίζει την επίθεση και την επόμενη μέρα.

«Είναι ντροπή του. Ας έλεγε, ότι τον ψήφισε, επειδή είναι παικταράς και δε θέλει να τον βρει αγωνιστικά κι εγώ θα τον φιλούσα. Είδαμε για άλλη μια φορά, όμως, ποιος είναι ο Ασημακόπουλος», είπε μπροστά στην κάμερα.