Survivor 4: Θα παρουσιάσουν ταξιδιωτική εκπομπή ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής;

Αν όλα συμφωνηθούν, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα αμέσως μετά το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Θα παρουσιάσουν ταξιδιωτική εκπομπή ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής;

Μια φιλία που πρόκειται να μείνει σίγουρα στα χρονικά του Survivor είναι αυτή του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι μπορεί να αποχώρησαν οικειοθελώς απο το παιχνίδι, ωστόσο νέες περιπέτειες τους περιμένουν πίσω στην Ελλάδα.

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχουν αντιληφθεί πόσο έχει αγαπηθεί από τον κόσμο το δίδυμο αυτό, για αυτό και έχουν κατά νου πολλά σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της On Time, το κανάλι ετοιμάζει μια εκπομπή με τους δύο κολλητούς και συγκεκριμένα ταξιωτική, αλλά και με στοιχεία ριάλιτι. Με άλλη λόγια, θα δείχνουν στο κοινό πως περνούν στα ταξίδια, χωρίς να είναι καθόλου στημένοι.

Το κανάλι πρόκειται σε λίγες μέρες να ξεκινήσει μαζί τους συζητήσεις και αν όλα συμφωνηθούν, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι, ενώ πρόταση έχει δεχτεί από τον σταθμό και ο ξάδερφος του Νίκου Μπάρτζη!

Survivor 4 θα παρουσιάσουν ταξιωτική εκπομπή ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής;

Διασκεδάζουν με την ψυχή τους στην Ρόδο Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής μετά το Survivor (Βίντεο)

Όπως γνωρίζουμε όλοι μετά την ευφάνταστη υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο και την έκπληξη της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι δυο τους μένουν στο νησί και... χαλαρώνουν μετά την εμπειρία τους στο Survivor ανυπομονώντας για την επιστροφή του τρίτου φίλου τους, Νίκου Μπάρτζη, από τον Άγιο Δομίνικο.

Το βράδυ της Τρίτης, η Άννα Μαρία Βέλλη μας έδωσε ακόμη μια γεύση για το πώς περνούν στην Ρόδο, λίγο πριν ταξιδέψουν για το Ζευγολατιό το χωριό του Νίκου Μπάρτζη. Όπως θα δεις στο βίντεο, οι δυο “Survivors” κάνουν water sports, με τον Τζέιμς να τα καταφέρνει περίφημα… σε αντίθεση με την γνωστή Youtuber!