Survivor 4: Η σπαρακτική εξομολόγηση της Νικολέτας για τον θάνατο του πατέρα της και το διαζύγιο των γονιών της!

Το γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η σπαρακτική εξομολόγηση της Νικολέτας για τον θάνατο του πατέρα της και το διαζύγιο των γονιών της!

Άκρως φορτισμένη η Νικολέτα Μαυρίδη μετά την επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της και τον αδερφό της, εφόσον κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας!

Η παίκτρια εξομολογήθηκε on camera με δάκρυα στα μάτια την στιγμή που οι γονείς της χώρισαν αλλά και το πως έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της.

Το πρώτο γεγονός που στιγμάτισε την ζωή μου είναι όταν ήμουν 5 χρονών, όπου μπήκε η μητέρα της στο δωμάτιο και της ζήτησε να φύγουν και να πάνε να μείνουν στην γιαγιά της για λίγες μέρες.

Η Νικολέτα εξομολογήθηκε: "Έχω πάρει πολλή αγάπη και από τους δυο μου γονείς, οι οποίοι χώρισαν. Είχα πολλή αδυναμία στον πατέρα μου. Η μητέρα μου εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος στον αδερφό μου. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε. Νόμιζα ότι είχα πάει διακοπές. Έκανα να ακούσω τον πατέρα μου δυο με τρία χρόνια. Είχε εξαφανιστεί από τη ζωή μου".

Επιπλέον είπε: "Κάτι άλλο που με στιγμάτισε είναι ότι έβλεπα την μαμά μου με την "κοιλιά στο στόμα" να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάτι που έχει σημαδέψει ήταν όταν πηγαίναμε να πάρουμε το λεωφορείο και την λυπόταν ο οδηγός και την επέτρεπε την είσοδο παρόλο που δεν ήταν η στάση εκεί. Μετά από τα τρία χρόνια ο πατέρας μου εμφανίστηκε και ήμουν 8 χρόνων και δεν τον ρώτησα ποτέ τι έγινε, ήθελα απλά να είμαι στην αγκαλιά του".

"Δεν ήθελα να μοιράζομαι την αγάπη του πατέρα μου με καμία άλλη γυναίκα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Με ενοχλούσε ότι δεν τον έβλεπα τόσο πολύ. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τον χάσω από τη ζωή μου. Δεν περίμενα ότι θα με πάρει να μου πει "Χρόνια Πολλά" όταν τελείωσα το σχολείο για να μου πει ότι μου έβαλε λεφτά για το δίπλωμα, ξεχνώντας να μου ευχηθεί για τα γενέθλια μου. Εγώ εκεί νευρίασα και έκανα να του μιλήσω τρία χρόνια και με έψαχνε στα τηλέφωνα".

Τέλος για τον θάνατο του πατέρα της είπε: "Η επόμενη χρονιά δεν μπήκε για εμένα καλά. Με πήρε κάποια στιγμή η μητέρα μου και μου είπε να ακυρώσω όλα τα μαθήματα που είχα γιατί ο μπαμπάς μου ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα καν ότι ο μπαμπάς μου βρισκόταν στην Ελλάδα και μόλις πήγα σπίτι μου ανακοίνωσε η μητέρα μου ότι πέθανε. Απλά εκείνη τη στιγμή μου κόπηκαν όλα τα φτερά και δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω μαζί του για τελευταία φορά, γιατί εγώ δεν του σήκωνα τα τηλέφωνα. Το μόνο που μου έχει μείνει από τον μπαμπά μου είναι μια μάλλινη κουβέρτα που μου είχε πάρει από την Ρωσία".

Η άκρως συγκινητική αποκάλυψη της Νικολέτας

Ο Ηλίας Μπόγδανος "ξεσκεπάζει" τον Σάκη: "Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο μου είπε..."

Η υπόδειξη της Νικολέτας από τον Σάκη Κατσούλη ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, προκάλεσε αναστάτωση στην παραλία και στους αμίγκος, οι οποίοι με το που έφτασαν στην παραλία τους ξεκίνησαν να το συζητάνε!

Εκείνη την στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε μια αποκάλυψη στους φίλους του και τους είπε κάτι το οποίο του είχε πει ο Σάκης μισό λεπτό πριν μπούνε στο συμβούλιο του νησιού!

Πιο συγκεκριμένα ανάφερε πως ο Σάκης του είπε πως θα τον ψηφίσει, όπως ισχυρίζεται, και ο ίδιος του απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή του αυτή!

Στη συνέχεια, σχολίασαν την κίνησή του αυτή αλλά και την τελική του απόφαση να ψηφίσει την Νικόλ, λέγοντας πως το έκανε για να σώσει το τομάρι του αλλά και την Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, πιστεύοντας πως είναι μια ακόμα κίνηση στρατηγικής!