Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Παίζει χωρίς ανταγωνισμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

To Survivor 4 έχει μπει σε τροχιά τελικού και σιγά σιγά οι παίκτες λιγοστεύουν. Μπορεί ο Ατζούν να έχει βρει την χρυσή τομή για να παρατείνει το παιχνίδι, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν ήδη κριθεί ορισμένα δεδομένα.

Τα φαβορί είναι συγκεκριμένα και δεν έχουν αλλάξει εδώ και καιρό. Αύριο το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα νέο άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο, στο οποίο όλοι οι παίκτες θα κάνουν επίθεση στον Τριαντάφυλλο για τη στάση που κρατάει μέσα στο παιχνίδι.

Και ενώ ο Ντάφυ από τη μεριά του προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο περισσότερο στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες στρώνουν το δρόμο για τη νίκη.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 4

Οι στοιχηματικές έχουν μιλήσει εδώ και καιρό και έχουν δώσει ένα όνομα για την πρώτη θέση. Αυτό δεν είναι άλλο από του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος είναι πρώτος με απόδοση 4.

Η αλήθεια είναι πως η οικειοθελής αποχώρηση του Τζείμς και αυτή του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, άνοιξαν το δρόμο στον νεαρό τραγουδιστή για να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor 4.

Survivor Ηλίας Μπόγδανος

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πώς διαμορφώνονται οι νέες ομάδες

To Survivor 4 επιστρέφει αύριο κιόλας με ένα ένα καταιγιστικό επεισόδιο, στο οποίο εννοείται δε θα λείψουν οι εντάσεις αλλά και οι τσακωμοί ανάμεσα στους παίκτες. Μέσα σε όλα ωστόσο θα διαμορφωθούν και δύο νέες ομάδες όπως κάθε εβδομάδα.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, οι παίκτες αλλάζουν συχνά ομάδες για να μοιράζονται τα έπαθλα, ενώ η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα οι ομάδες θα φανούν πολύ χρήσιμες αφού δε θα υπάρξει αποχώρηση ούτε αγώνας ασυλίας και έτσι τα παιχνίδια θα παίζονται ομαδικά.

Οι νέες ομάδες λοιπόν θα αλλάξουν και τις ισορροπίες που υπάρχουν στο νησί με τον Ντάφι να βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

  • Μπλε: Ηλίας, Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο
  • Κόκκινοι Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα, Χαμπέρη