Survivor 4: Ξεκινούν οι αγώνες Ελλάδας - Τουρκίας

Με ανάμεικτες ομάδες από Έλληνες και Τούρκους παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξεκινούν οι αγώνες Ελλάδας - Τουρκίας

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις προκειμένου να καταφέρει να ανεβάσει λίγο τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 4 που έχουν πέσει τον τελευταίο καιρό.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να κάνει μερικές αλλαγές στο παιχνίδι αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα, να βγάλει το ατομικό κομμάτι και να το κάνει ξανά ομαδικό, ενώ δε θα αφήσει να γίνει καμία αποχώρηση.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο κομμάτι που έχει αλλάξει ο Ατζούν, μιας και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που ήρθαν από τον Άγιο Δομίνικο, σε λίγο καιρό θα δούμε να ξεκινάνε και οι αγώνες Ελλάδας - Τουρκίας.

Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας

Ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πάντως, δε θα είναι όπως τον είχαμε δει στο πρώτο Survivor, όταν και ο Ντάνος είχε γίνει σχεδόν... εθνικός ήρωας, με τον Ατζούν να επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις. Οι παίκτες των δύο χωρών, θα συναντηθούν μεν, αλλά παίζοντας μαζί.

Survivor 4 Ελλάδα Τουρκία

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι «Κόκκινοι» του ελληνικού Survivor και οι αντίστοιχοι του τουρκικού θα αγωνιστούν μαζί, όπως αντίστοιχα οι «Μπλε». Το μόνο που απομένει να γίνει, είναι η ανακοίνωση στους Έλληνες παίκτες, όπως και το να μάθουμε αν οι αγώνες θα διεξαχθούν αυτή, ή την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

To Survivor 4 έχει μπει σε τροχιά τελικού και σιγά σιγά οι παίκτες λιγοστεύουν. Μπορεί ο Ατζούν να έχει βρει την χρυσή τομή για να παρατείνει το παιχνίδι, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν ήδη κριθεί ορισμένα δεδομένα.

Τα φαβορί είναι συγκεκριμένα και δεν έχουν αλλάξει εδώ και καιρό. Αύριο το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα νέο άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο, στο οποίο όλοι οι παίκτες θα κάνουν επίθεση στον Τριαντάφυλλο για τη στάση που κρατάει μέσα στο παιχνίδι.

Και ενώ ο Ντάφυ από τη μεριά του προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο περισσότερο στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες στρώνουν το δρόμο για τη νίκη.

Οι στοιχημετικές έχουν μιλήσει εδώ και καιρό και έχουν δώσει ένα όνομα για την πρώτη θέση. Αυτό δεν είναι άλλο από του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος είναι πρώτος με απόδοση 4.

Η αλήθεια είναι πως η οικειοθελής αποχώρηση του Τζείμς και αυτή του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, άνοιξαν το δρόμο στον νεαρό τραγουδιστή για να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο του Survivor 4.

Survivor Ηλίας Μπόγδανος