Survivor 4: Στο Ζευγολατιό ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη

Συναντήθηκαν αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Στο Ζευγολατιό ο Τζέιμς Καφετζής για τον Νίκο Μπάρτζη

Λίγο μετά τη θερμή υποδοχή που δέχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης στο χωριό του, ο Τζέιμς Καφετζής, ο κολλητός του φίλος από το Survivor 4 αποφάσισε να τον επισκεφθεί μιας και έχει πολλές μέρες να τον δει αν και αποχώρησαν με λίγες μέρες διαφορά από το παιχνίδι.

Ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι υποδοχής για τον Νίκο Μπάρτζη, το οποίο βέβαια ακυρώθηκε λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την Κορινθία, τον τόπο καταγωγής του νεαρού πρώην παίκτη.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Τζέιμς δε θα μπορούσε να μην τιμήσει τον φίλο του. Επισκέφθηκε λοιπόν το χωριό του και μάλιστα, έκανε και μία εκπληκτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή από το χωριό του Νίκου Μπάρτζη

Survivor 4 Τζέιμς Μπάρτζης Ζευγολατιό

Η κρυφή συμφωνία Ατζούν - Τζέιμς - Μπάρτζη

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και αυτή του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, αποτέλεσε ένα μικρό σοκ τόσο για τους φανς του Survivor 4 όσο και για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης αφού ήταν δύο από τα πιο δυνατά ονόματα.

Επειδή λοιπόν και οι δύο αποχωρήσεις παραήταν ηχηρές και επειδή ήρθε η μία μετά την άλλη, προσπαθήσαμε να μάθουμε μερικές πληροφορίες πίσω από τη συμφωνία που έκαναν οι δύο κολλητοί φίλοι με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να βγουν κερδισμένοι.

Ήδη σας ενημερώσαμε σχετικά με το τι συμβαίνει με την αμοιβή των παικτών, ενώ τώρα προκύπτουν νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Οι παίκτες έφυγαν αλλά δεν έφυγαν με άδεια χέρια. Αυτό γιατί ο Τούρκος παραγωγός προκειμένου να αξιοποιήσει το πόσο πολύ πούλησαν ως δίδυμο στον κόσμο, αποφάσισε να τους δώσει τη δική τους εκπομπή.

Τζέιμς - Μπάρτζης Survivor

Κανείς δεν ξέρει αν στην πραγματικότητα θα δούμε τους δυο τους να αναλαμβάνουν από κοινού κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως ο Ατζούν δεν έχει σκοπό να χάσει δύο τόσο δυνατά χαρτιά.