Survivor 4: Θρήνος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τούρκο παραγωγό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Θρήνος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Τούρκος παραγωγός του Survivor 4, Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο και τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Μπορεί οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης να «τρέχουν», ο ίδιος ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναγκάστηκε να βιώσει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Στην ανάρτησή του μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για τον συγγενή του και συγκινεί τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους που του έστειλαν συλλυπητήρια.

Η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί

«Έζησες τη ζωή σου με ευγένεια και καλοσύνη και έδωσες το παράδειγμα για εμάς. Ήσουν πάντα ξεχωριστός για τους γονείς μου, για τον αδερφό μου και για μένα, και θα παραμείνεις έτσι. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ Nazmi», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Acun Ilicali είναι ο ισχυρός άνδρας πίσω από το Survivor που μας έχει καθηλώσει στους δέκτες από το 2017, όταν επανήλθε το ριάλιτι στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος παραγωγός, έχει συζητηθεί, εκτός των επαγγελματικών βημάτων του, και για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε με την, σήμερα 30χρονη, Şeyma Subaşı, το 2017 και έναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διάφορες φήμες κυκλοφόρησαν ως αιτίες του χωρισμού, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι η Şeyma είχε εξωσυζυγική σχέση την οποία έμαθε ο Ilicali και άλλες να θέλουν τον ισχυρό άνδρα να έχει ερωτευτεί άλλη.

Το συγκεκριμένο διαζύγιο είναι το τρίτο κατά σειρά.

Το 1988, ο Acun παντρεύτηκε τη Seda, με την οποία απέκτησε την πρώτη κόρη του και το 1993 πήραν διαζύγιο. Το 2003 ξαναπαντρεύτηκε την Zeynep και απέκτησε άλλες δύο κόρες. Οι δυο τους, όμως, χώρισαν, αφού ξέσπασε σκάνδαλο για την… παράνομη σχέση του Acun Ilicali με την -κατά πολλά χρόνια νεότερη του- Seyma Subasi. Και έτσι, το διαζύγιο με τη Seyma Subasi είναι το τρίτο που πήρε ο Acun.