Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Τι συνέβη στο καταμαράν (Βίντεο)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν πιο κοντά από ποτέ

Πολλά ήταν τα highlights του χθεσινού επεισοδίου Survivor - και τα έχουμε συγκεντρώσει όλα εδώ - αλλά ένα από αυτά που ξεχώρισε ήταν η βόλτα των παικτών της Κόκκινης ομάδας με το καταμαράν.

Το βράδυ της Κυριακής οι ομάδες του Survivor αναδιαμορφώθηκαν και ο Σάκης Κατσούλης με τις επιλογές που έκανε κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα αρκετά καλή (τουλάχιστον για το χθεσινό στίβο μάχης). Έτσι παρέα με Μαριαλένα, Τριαντάφυλλο και Χαμπέρη απόλαυσαν μια πανέμορφη βόλτα και ένα συγκλονιστικό έπαθλο φαγητού.

Στην βόλτα αυτή, ωστόσο, για πρώτη φορά είδαμε την Μαριαλένα να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με τον Σάκη. Έβαζε ο ένας στον άλλο αντηλιακό. Ήρθαν γενικά... κοντά. Αλλά επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

Βίντεο από το χθεσινό έπαθλο του Survivor

Ο Σάκης σε δυσμενή ψυχολογική κατάσταση στο νησί

Τα συναισθήματά του είναι ολοφάνερα, ας μην κρυβόμαστε. Οριακά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πέταξε το μπαλάκι στην Μαριαλένα μπροστά στην μισή Ελλάδα πως όταν βγουν έξω πρέπει να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους.

Νιώθει πολλά μην το συζητάμε, και μπήκε εκεί με έναν συγκεκριμένο σκοπό μάλλον αλλά... δεν υπολόγισε την ψυχολογική πίεση που θα δεχθεί λόγω συνθηκών. Οι ψυχολογία όλων στον Άγιο Δομίνικο περνάει από πολλά στάδια, από πολλά σκαμπανευάσματα.

Survivor 4 Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μετά το τελευταίο συμβούλιο, λοιπόν, ο Σάκης δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπός μου. Τον είχε ρίξει μάλλον πολύ η σκέψη του τι θα συμβεί με εκείνον και την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Αλλά επειδή δεν είναι κι άνθρωπος που θέλει να τα δείχνει τόσο πολύ όλα αυτά στις κάμερες, θέλει να κρατήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ (όλοι έχουν στρατηγική, γιατί όχι κι αυτός;) αποφάσισε να απομονωθεί κάποιες ώρες στο δάσος όπου όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν κάμερες.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του και του έλεγε πως θα πάει κι αυτή μαζί του, να κάτσουν μόνοι τους, χωρίς να μιλάνε, απλά να είναι εκεί αλλά ο Σάκης ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε κανέναν εκείνη την στιγμή μαζί του.

Απομονώθηκε λοιπόν για πολύ λίγη ώρα στο δάσος και γύρισε σα να μην έγινε τίποτα. Τι περνάνε κι αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα, πόσο τους ανακατεύεται η... ψυχολογία.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils