Survivor 4: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Νίκος Μπάρτζης

Άσχημες εξελίξεις με την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Νίκος Μπάρτζης

Η ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη φαίνεται να επαναλαμβάνεται. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 λόγω του άσχημου τραυματισμού του στα πόδια. Σας είχαμε αναφέρει πως πρόκειται για ρήξη χιαστού - δείτε εδώ αναλυτικά τι είναι - και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το χειρουργείο για τον αγρότη είναι μονόδρομος.

Εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Μπάρτζη

Ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε αναφέρει πως ο Νίκος Μπάρτζης τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί.

Η ίδια πηγή μετέφερε, επίσης, πως ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν σοκαρισμένος και δεν πίστευε στα μάτια του τον χαμό που επικρατούσε για εκείνον στο χωριό του, το Ζευγολατιό. Ο ίδιος αγκάλιαζε και φιλούσε τους φίλους και τους συγγενείς του, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή του Open κούτσαινε, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι περισσότεροι συγχωριανοί του δεν φορούσαν μάσκα προστασίας ή την είχαν κατεβασμένη, σε αντίθεση με τον Νίκο Μπάρτζη που δεν την έβγαλε στιγμή.

Ποιος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Νίκο Μπάρτζη με ένα ταψί μπιφτέκια;

Όπως σας αποκαλύψαμε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr πλήθος κόσμου τον περίμενε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Αρτ, από τη Φωλιά των Κου Κου… Αυτή την υποδοχή ο Νίκος Μπάρτζης θα την θυμάται για καιρό. Ο Αρτ περίμενε τον πρώην παίκτη του Survivor με ένα ταψί μπιφτέκια, αφού στον Νίκο οφείλεται και η φράση «τη γυρίζει τη μπιφτέκα» που τόσο πολύ ακούσαμε φέτος στο reality επιβίωσης.

«Νίκο τα μπιφτέκια!», φώναζε ο Αρτ, ενώ γινόταν κακός χαμός κατά την υποδοχή του παίκτη. «Νίκο αυτά είναι για σένα! Η ατάκα σου έχει γίνει viral!», συνέχισε ο Αρτ και ο Νίκος Μπάρτζης, έχοντάς τα λίγο χαμένα από τον πανικό που επικρατούσε, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Παιδιά ευχαριστώ! Θα τα πούμε άλλη στιγμή όλοι».

Τελικά, τα μπιφτέκια κατέληξαν στους συγγενείς του Νίκου.