Survivor 4: Ξανά μαζί Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Τζέιμς - Βίντεο από κρυφή κάμερα

Τα πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή Πρωινό - Φωτογραφίζονταν και αγκαλιάζονταν με το κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξανά μαζί Μπάρτζης, Άννα Μαρία και Τζέιμς - Βίντεο από κρυφή κάμερα

Μετά την πολυσυζητημένη επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη στην Ελλάδα και λίγο πριν μπει στο χειρουργείο λόγω του άσχημου τραυματισμού που είχε στο Survivor, συναντήθηκε - εννοείται - με τους αγαπημένους του φίλους, την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς Καφετζής.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο μαγαζί του Νίκου στο Βραχάτι, στο οποίο και έφαγαν κλαμπ σάντουιτς όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Τα πλάνα προβλήθηκαν στον αέρα του ΑΝΤ1 και βλέποντας τους τρεις τους αγαπημένους η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το πόσο ωραία εικόνα ήταν αυτή.

Βίντεο από την ένωση των πρώην παικτών του Survivor

Σε επικοινωνία ο Ατζούν με τον Νίκο Μπάρτζη

Μετά την αποκάλυψη πως η κατάσταση της υγείας του Νίκου Μπάρτζη είναι σοβαρή η παραγωγή επικοινώνησε με τον παίκτη και όπως όλα δείχνουν έχει αναλάβει πλήρως όλα τα έξοδα για ότι χρειαστεί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φημίζεται για το πόσο ανοιχτοχέρης είναι και σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε ένα τέτοιο θέμα να περάσει έτσι χωρίς να αναλάβει τις ευθύνες του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο πλευρές είναι συνεχώς σε επικοινωνία για να ξέρει τα πάντα για την κατάσταση του Νίκου ο Ατζούν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο τις επόμενες ημέρες.