Survivor 4: Επέστρεψε Ελλάδα ο Λιανός - Φωτογραφία από την ραδιοφωνική εκπομπή με τον Αρναούτογλου

Γύρισε τα παλιά του λημέρια και άφησε τον Ατζούν να καίγεται στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε Ελλάδα ο Λιανός - Φωτογραφία από την ραδιοφωνική εκπομπή με τον Αρναούτογλου

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός , αφήνοντας τον Ατζούν να παρουσιάσει τα ελληνοτουρκικά επεισόδια στο Survivor 4. Ο παρουσιαστής, έχοντας γυρίσει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του έκανε τις πρώτες αναρτήσεις στο Instagram.

Έχοντας πάει στο σπίτι του και φάει τα... κοψίδια που του έλειψαν, γύρισε και στα παλιά του λημέρια. Συγκεκριμένα, στην ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Νάνσυ Αντωνίου, τον Νικόλα Καλούδη και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Η φωτογραφία του Λιανού με τους συνεργάτες του

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Αντωνίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία.

Survivor 4 Λιανός ραδιοφωνική εκπομπή

Ο Λιανός αποκαλύπτει για Μαριαλένα - Σάκη πρώτη φορά

Χαμός έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor και μεταξύ πολλών που συζητήθηκαν ήταν και η κίνηση της Μαριαλένας που φίλησε τον Σάκη Κατσούλη τρυφερά μπροστά στις κάμερες.

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε και πως είναι οι δυο τους στα γυρίσματα αλλά και τι έγινε με την διαμάχη Τριαντάφυλλου - Ασημακόπουλου μετά το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας.

"Δεν το περίμενα αλλά τώρα μπαίνει στην ατομική φάση το πράγμα και θα παίξουν και στρατηγικά. Είναι πολλοί λίγοι οι παίκτες που κράτησαν μια σταθερή απόδοση μέσα στο παιχνίδι. Όλη η φασαρία που έγινε με τον Τριαντάφυλλο ήταν επειδή ο Ασημακόπουλος στην αρχή δεν παραδέχθηκε ότι ήταν στρατηγική η απόφασή του."

Όσον αφορά Μαριαλένα - Κατσούλη είπε πως στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί και δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχουν ή δεν έχουν κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζέιμς Καφετζής: Σε εφιάλτη μετατρέπεται η επιστροφή του στην Ρόδο μετά το Survivor 4

Survivor 4: Διακοπές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου