Survivor 4 spoiler 25/5: Αυτό είναι το αποψινό έπαθλο - ΟΥΑΟΥ

Πλάκα μας κάνει ο Ατζούν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 25/5: Αυτό είναι το αποψινό έπαθλο - ΟΥΑΟΥ

Σας το είχαμε γράψει πριν από τρεις ημέρες, πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr, και επιβεβαιωνόμαστε για χιλιοστή φορά! Αυτή η εβδομάδα στο Survivor θα είναι "φωτιά" από άποψη εκπλήξεων και επάθλων.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί από σήμερα αναλαμβάνει την θέση παρουσιαστή αφού ο Γιώργος Λιανός εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικές του υποθέσεις - δείτε εδώ φωτογραφία - και κάποιος έπρεπε να καλύψει την θέση του.

Γνωρίζουμε, όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor πως όταν ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει τα ηνία γίνεται... ο κακός χαμός! Στο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα εκτός από την ένωση των Τούρκων παικτών με τους Έλληνες βλέπουμε τους πάντες να ζητοκραυγάζουν στην ανακοίνωση του Ατζούν για το έπαθλο!

Τι θα κερδίσουν σήμερα 25/5 στο Survivor

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο μας το επιβεβαίωσε! Απόψε θα δούμε το έπαθλο που σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες. Απόψε, λοιπόν, η κερδισμένη ομάδα - δείτε εδώ ποια θα είναι αυτή (γιατί το ξέρουμε κι αυτό!) - θα απολαύσει ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στο Μαϊάμι!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Μαϊάμι οι... ναυαγοί! Και σίγουρα θα ζηλέψουμε πολύ με τα πλάνα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Αναρωτιόμαστε τι άλλο θα κάνει ο Τούρκος παραγωγός για να σηκώσει λίγο τα νούμερα γιατί... η τηλεθέαση έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils