Survivor 4: Οι amigos "θάβουν" την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Αλέξη Παππά

"Ανθή Σαλαγκούδη, ένα όνομα μια ιστορία"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι amigos

Μια ακατανίκητη επιθυμία για κουτσομπολιό είχαν σήμερα οι amigos και θέλησαν, λίγο πριν κάνουν γυμνισμό, να αναφερθούν στα πρόσωπα που τους έχουν λείψει πιο πολύ από το Survivor!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φυσικά αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη και η ατάκα που είπε χαρακτηριστικά για την ίδια ήταν: "Ανθή Σαλαγκούδη, ένα όνομα, μια ιστορία".

Μετά το "θάψιμο" στην Ανθή, η συζήτηση ήρθε και στον Αλέξη Παππά και εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ειρωνικά βέβαια πως ξενερώνει πολύ που δεν βλέπει τη φιγούρα του στο παιχνίδι!

Το θάψιμο σε Ανθή και Αλέξη

Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία!

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γυμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! "Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια", είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ'όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!