Άννα Μαρία Βέλλη: Με τον σύντροφό της και τον Τζέιμς Καφετζή για φαγητό στην Βουλιαγμένη

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Κοσμοσυρροή στο σημείο ξανά για μια selfie μαζί τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Βέλλη: Με τον σύντροφό της και τον Τζέιμς Καφετζή για φαγητό στην Βουλιαγμένη

Τελικά μόνο “κροκοδείλια” δεν ήταν τα δάκρυα του «πρίγκιπα», όπως έχουν βαφτίσει τον Τζέιμς χάρη στον ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ήταν η κολλητή μου και θα μου λείψει πάρα πολύ», είχε δηλώσει μετά την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη, επομένως ήταν φυσικό πως θα κάνουν πολλή παρέα αφότου έφυγε κι εκείνος από το Survivor οικειοθελώς.

Πρώτη στάση τους, η γενέτειρά του Ρόδος, με τον Τζέιμς Καφετζή να απολαμβάνει υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο, σε ένα happening που “βούλιαξε” το “νησί των Ιπποτών” και δύσκολα θα επαναληφθεί - εκτός ίσως από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Λίγες μέρες αργότερα τον ακολούθησε η Ami-Yiami, όπως είναι το παρατσούκλι της στο YouTube, με την οποία επέστρεψαν στην Αθήνα για να υποδεχτούν τον Νίκο Μπάρτζη και να συμπληρώσουν ξανά την αχώριστη τριάδα του “Survivor”. Το μεγάλο γλέντι, στο οποίο θα βρίσκονταν κι εκείνοι, μπορεί να ακυρώθηκε εξαιτίας της φωτιάς στην Κορινθία, όμως η παρέα δεν χωρίστηκε.

Το YOU τούς συνάντησε σε καφετέρια στη Βουλιαγμένη, μαζί με τον σύντροφο της Άννας-Μαρίας Βέλη, Άκη Σβολάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχε κοσμοσυρροή στο σημείο μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τον Τζέιμς -πράγμα αρκετά δύσκολο λόγω της προστατευτικής μάσκας που φορούσε- με πολλούς να ζητούν να φωτογραφηθούν στο πλευρό του...

Ο φακός απαθανάτισε την Άννα Μαρία Βέλλη με τον σύντροφό της και τον Τζέιμς Καφετζή

Άννα Μαρία Βέλλη Survivor σύντροφος

Τζέιμς Καφετζής Survivor


Ξανά μαζί με τον σύντροφό της

Πολλά είχαν ειπωθεί και πολλά είχαν γραφτεί για την σχέση Άννας-Μαρίας και Νίκου μέσα στο παιχνίδι, για το φημολογούμενο φλερτ και τη στενή παρέα, καθώς και για τις αντιδράσεις που μπορεί να υπήρχαν έξω από τον σύντροφό της Άκη Σβολάκη. Η ίδια, πάντως, δήλωνε σίγουρη για την άνθρωπό της, κάτι που επιβεβαιώνεται έμπρακτα και από τα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα. Το “Survivor” πλέον βρίσκεται πίσω τους κι εκείνοι δηλώνουν περισσότερο σίγουροι από ποτέ ο ένας για τον άλλον.

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί