Survivor 4: Έρχεται έπαθλο αυτοκίνητο - Ποιος παίκτης το κερδίζει

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έρχεται έπαθλο αυτοκίνητο - Ποιος παίκτης το κερδίζει

Το Survivor μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον τα μεγάλα έπαθλα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το επόμενο που έρχεται να είναι ένα αυτοκίνητο!

Ο Ατζούν κάθε χρόνο μας έχει συνηθίσει στα πολύ μεγάλα έπαθλα και κάθε χρόνο το μενού έχει και αυτοκίνητα! Ξεκίνησε με ένα στο Survivor 1, το συνέχισε στο Survivor 2 αλλά στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία το ξεφτίλισε αφού έδωσε πολλά περισσότερα! Βλέπετε η τηλεθέαση είχε πέσει τόσο που κάτι έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αργεί να έρθει αυτό το έπαθλο και για τους παίκτες του Survivor 4, αφού πιθανότατα θα προβληθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν ήδη γίνει.

Ο Ατζούν μόνο τυχαία δεν ανέλαβε την παρουσίαση του Survivor για το επόμενο διάστημα. Όχι ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Γιώργο Λιανό. Κάθε άλλο. Απλά θέλει να δώσει μεγάλα έπαθλα. Και μετά το... Μαΐάμι έρχεται και το πρώτο αυτοκίνητο!

Αρχικά να τονίσουμε πως χορηγός του Survivor είναι η Peugeot, οπότε το πρώτο αυτοκίνητο θα είναι της συγκεκριμένης εταιρείας. Και λέμε πρώτο γιατί δεν αποκλείεται να έχουμε και δεύτερο. Η τηλεθέαση πέφτει και ο Τούρκος παραγωγός έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να προχωρήσει από αυτή την εβδομάδα στην προβολή του επεισοδίου ώστε να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Πως θα προκύψει όμως ο νικητής; Πληροφορίες αναφέρουν πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr