Survivor 4: Έφυγε από την Αθήνα ο Τζέιμς - Η συνάντηση με γνωστό ηθοποιό σε μεγάλο νησί

Και όχι δεν πήγε στην Ρόδο, αλλά στην....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έφυγε από την Αθήνα ο Τζέιμς - Η συνάντηση με γνωστό ηθοποιό σε μεγάλο νησί

Εκτός Αθηνών έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στο Καλό Μεσημεράκι. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, επέλεξε να πάει σε άλλο ελληνικό νησί και όχι στην αγαπημένη του Ρόδο, κάνοντας έτσι λίγες καλοκαιρινές διακοπές.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να πάει στην πανέμορφη Σύμη, όπου εκεί είχε μια συνάντηση - μάλλον τυχαία - με τον αγαπημένη ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που πρόσφατα είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με κάποιες δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο Τζέιμς Καφετζής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία όπου πόζαραν χαλαροί.

Τζέιμς Καφετζής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Στο μεταξύ, ο Τζέιμς Καφετζής φλερτάρει δημόσια παίκτρια του Τούρκικου Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την εμπειρία του στο Survivor απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τους φίλους του και όπως φαίνεται ο δρόμος είναι... μοναχικός γι' αυτόν αλλά... για πόσο ακόμα;

Ο Τζέιμς έπιασε τη ρακέτα και τα μπαλάκια του τένις και έκανε το πρώτο του μάθημα, αφιερώνοντάς το στην Melis Sezer. Η Melis είναι μια Τουρκάλα παίκτρια του φετινού Survivor, υπήρξε τενίστρια και τώρα παραδίδει ιδιωτικά μαθήματα τένις στη γείτονα χώρα.

Ο Καφετζής γνωρίστηκε με την όμορφη καστανή κοπέλα στο πάρτι ένωσης αλλά όπως φαίνεται ήρθαν κοντά και αργότερα.

Η 27χρονη, έχει κάνει ένα σταθερό ποστ από το ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο αγκαλιά με τον Τζέιμς, και τονίζει πως η φωτογραφία έχει τραβηχτεί την τελευταία ημέρα στο νησί και για τους δύο.

Είναι πιθανό τα δύο παιδιά να ταξίδεψαν μαζί από τον Άγιο Δομίνικο σε μια πτήση που διαρκεί πάνω από εννιά ώρες.

Πάντως, η αφιέρωση αυτή, έφερε το τρολάρισμα της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία τάγκαρε στο ποστ την πρώην κοπέλα του Τζέιμς , τη Maxine με τον Καφετζή να κάνει επικό σχόλιο.

Σχόλιο έκανε και η Τουρκάλα τενίστρια, η οποία έκανε και στόρι με τον Τζέιμς και ξεκάθαρα θέλει να παίξουν έναν αγώνα μαζί!

Τα σχόλια του Τζέιμς στο instagram

Τζέιμς Καφετζής Survivor 4 φλερτ με Τουρκάλα