Survivor 4: Αυτός υποδέχθηκε τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο

Φοβερό βίντεο από τα παρασκήνια του ριάλιτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτός υποδέχθηκε τον Γιώργο Λιανό στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε για μερικές μέρες στην Ελλάδα ωστόσο χθες επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και εκεί είχε την πιο θερμή υποδοχή από ένα... μέλος της παραγωγής!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μπορεί να απέρριψε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ωστόσο ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τα backstage του ριάλιτι επιβίωσης.

Το βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός από τα backstage του Survivor 4

Μόλις έφτασε λοιπόν στον Άγιο Δομίνικο, τον υποδέχθηκε ο «Ρούλης», ο σκύλος της παραγωγής, ο οποίος φαίνεται πως είναι η μασκότ των γυρισμάτων.

Survivor 4 Λιανός Άγιος Δομίνικος

«Έχει δρόμο το ατομικό ακόμα, είναι ζόρικο, τρέχουν πάρα πολύ»

Στην Ελλάδα επέστρεψε για μερικές μέρες ο Γιώργος Λιανός και μάλιστα το πρωί της Τρίτης bρέθηκε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, όπου και συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε φυσικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά των παικτών προς τον Τριαντάφυλλο.

«Τα χώνουν στον Ντάφι και σαν συμπαίκτη, οπότε αυτόν τον κατηγορούν ότι «το έκανες επίτηδες κι εμείς το ξέραμε». Το περίεργο είναι ότι τόσο καιρό σαν συμπαίκτης σας έκανε κάτι το οποίο είχε πέσει στην αντίληψή σας και δεν είπατε τίποτα, τώρα που είναι ατομικό και βλέπεις ότι υπάρχει ανταγωνισμός, βγαίνει στην επιφάνεια.

Έχει δρόμο το ατομικό ακόμα, είναι ζόρικο, τρέχουν πάρα πολύ. Συνήθως φτάνουν 4 άτομα στον ημιτελικό και μετά είναι 2 live, ο ημιτελικός και μένουν 2 που πάνε στον τελικό. Είναι με ψηφοφορία».