Survivor 4 - Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Και το όνομα είναι γυναικείο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Spoiler: Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει τα έπαθλα που έρχονται στο Survivor 4 είναι μεγάλα και ανάμεσα τους βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Το εν λόγω έπαθλο μάλιστα είναι καθιερωμένο σε κάθε κύκλο του ριάλιτι από τον Ατζούν, o οποίος να σημειώσουμε πως έχει δώσει μέχρι και μηχανές.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει στο Survivor το αυτοκίνητο

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν θα δοθεί το έπαθλο του αυτοκινήτου και ο Χάρης Λεμπιδάκης στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, με το όνομα να είναι γυναικείο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε, η Ελένη Χαμπέρη θα είναι η παίκτρια που με το που βγει από το παιχνίδι θα χαρεί τις βόλτες της με το αμάξι.

Όσα θα δούμε απόψε 30/5 στο Survivor 4 - Ποιοι κερδίζουν

Μόλις πριν από λίγα λεπτά βγήκε το trailer του Survivor 4 για απόψε 30/5 το βράδυ. Από την αρχή ήμασταν σίγουρα πως το επεισόδιο θα είναι γεμάτοι εκπλήξεις και τελικά πέσαμε μέσα, αφού θα δούμε να γυρνάει μια.... τεράστια μπιφτέκα από τον Ηλία Μπόγδανο, με τον παίκτη να ζητάει συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη.

Τις τελευταίες ημέρες Σάκης και Μαριαλένα βρέθηκαν στο στόχαστρο των Amigos οι οποίοι τους σχολίαζαν με πολύ άσχημο τρόπο. Με λίγα λόγια και πιο λαϊκά, το φτυάρι με το οποίο τους έθαβαν ήταν τεράστιο!

Όπως όμως θα δούμε απόψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Ηλίας είναι μετανιωμένος με την στάση και την επίθεση που έκανε όλο αυτό το διάστημα στον Ηλία και τον πλησιάζει για να του ζητήσει συγγνώμη για την κακή του συμπεριφορά.

Από την πλευρά του ο Σάκης θα τον δικαιολογήσει και θα κατηγορήσει την παρέα του. Συγκεκριμένα μάλιστα την Καρολίνα και τον Ασημακόπουλο, αφού με τον Κόρομι μετά το έπαθλο στο Μαϊάμι ήρθαν λίγο πιο κοντά, αλλά κα ίντριγκα αλλά και γενικά στα τελευταία επεισόδια τον έχουμε δει να έχει ηρεμήσει και απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Το αγώνισμα λοιπόν είναι ατομικό, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα μονομαχήσει μόνος του για το έπαθλο. Οι νικητές θα είναι δυο και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν ακόμη παίκτη για να πάνε μαζί στο έπαθλο.

Survivor 4 Spoiler 30/5 Καρολίνα Σάκης νικητές

Εδώ είναι η ανατροπή! Οι παίκτες που κερδίζουν είναι όπως σας είπαμε νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης αλλά και... η Καρολίνα. Ωστόσο, ακόμη δεν είμαστε σίγουροι αν έχει νίκη από την αρχή ή επειδή ο Ηλίας Μπόγδανος έχει πρόβλημα με το διαβατήριο του της παραχωρεί τη θέση του.

Ο Σάκης στην επιλογή του παίκτη που θα πάρει μαζί του, θα είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Από την άλλη, η Καρολίνα Καλύβα θα επιλέξει τον κολλητό της Γιώργο Ασημακόπουλο.