Survivor 4: Έπαθαν σοκ οι παίκτες με το αποψινό έπαθλο

Δεν έχει ξανά γίνει κάτι παρόμοιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έπαθαν σοκ οι παίκτες με το αποψινό έπαθλο

Το απόλυτο σοκ έπαθαν οι παίκτες του Survivor με το αποψινό έπαθλο που τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, λίγο μετά το ταξίδι τους στο Μαιάμι.

Οι εναπομείνατες παίκτες έφτασαν στον στίβο μάχης προκειμένου να δουν για τι έπαθλο θα αγωνιστούν και κυρίως αν θα είναι ατομικό ή όχι το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν τους ανακοίνωσε πως θα είναι ατομικό και δυο παίκτες, ένας άντρας και μια γυναίκα, που θα σημειώσουν τις περισσότερες νίκες, θα ταξιδέψουν στο Μαιάμι και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Μαϊάμι Χιτ με τους Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs. Ενώ, θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τον αδερφό του, Θανάση.

Φυσικά, όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Το αποψινό έπαθλο

Φωτογραφίες στη δημοσιότητα που αποδεικνύουν πως το παιχνίδι είναι στημένο

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως νιώθουν οι παίκτες του Survivor, όταν κάμερες και μάλιστα πολλές τους ακολουθούν πάντα και παντού; Η απάντηση λοιπόν ήρθε μέσα από φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα και δείχνουν πως το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα καλά στημένο παιχνίδι.

Όταν λοιπόν εμείς βλέπουμε την Μαριαλένα και τον Σάκη και τρυφερές στιγμές να εκφράζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, από πάνω τους έχουν περίπου 20 άτομα και κάμερες να τους καταγράφουν. Σαν να γυρίζεται με λίγα λόγια μια σειρά. Που εδώ που τα λέμε στις σειρές λιγότερες κάμερες χρησιμοποιούν.

Συγκεκριμένα τους παρακολουθούν άνθρωποι από την παραγωγή, οι καμεραμάν, οι ηχολήπτες, οι γιατροί, αλλά και ο σκηνοθέτης, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο.

Βέβαια να πούμε πως μιλάμε για την παραλία και όχι για το αγώνισμα!