Survivor 4 - Σάκης σε Μαριαλένα - «Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά...»

Λύγισε ο Κατσούλης! Τα εξομολογήθηκε όλα στην πρώην σύντροφο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Σάκης σε Μαριαλένα - «Μπορεί να χωρίσαμε, αλλά...»

Σε μια εξομολόγηση σοκ προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Σάκης στην Μαριαλένα, μετά την λήξη του αγώνα.

Οι παίκτες αγωνίζονταν ατομικά για το αποψινό έπαθλο στο οποίο νικητές θα έβγαιναν δύο. Η μια από αυτούς ήταν η Μαριαλένα η οποία αμέσως δήλωσε στον Σάκη πως θα τον πάρει μαζί του!

Εκείνος έχασε ωστόσο από τον Ηλία αλλά η χαρά του παρέμενε μεγάλη, μιας και η Μαριαλένα θα του έκανε αυτό το δώρο, να τον πάρει δηλαδή μαζί του.

Τότε ο Σάκης, συγκινημένος από την κίνηση αυτή, της εξομολογήθηκε πως πριν τρία χρόνια που την γνώρισε ήταν ότι καλύτερο που του έχει συμβεί και πως μπορεί να χωρίσανε, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ και πως ξέρει πως ότι κι αν συμβεί θα είναι δίπλα του.

Η εξομολόγηση του Σάκη στην Μαριαλένα

«Κι ερωτευμένος να είναι ο Λιβάνης πρέπει να είναι πολύ μα… για να γυρίσει στην Μαριαλένα»

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι η σχέση Μαριαλένας και Σάκη στο Survivor 4, αφού η παίκτρια πίσω στην Ελλάδα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Η μητέρα μάλιστα της κοπέλας με τα όσα βλέπει να σημειώνονται στο παιχνίδι, έχει γίνει έξαλλη καθώς έχει εκτεθεί όχι μόνο η ίδια αλλά και όλη η οικογένεια της.

Συγγενικό πρόσωπο ανέφερε στο Πρωινό πως έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με τα όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», ανέφερε στην εκπομπή χαρακτηριστικά, μέλος της οικογένειας της.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει το λόγο και να μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη, λέγοντας πως δεν πρέπει να περιμένει να γυρίσει η Μαριαλένα και αν γυρίσει να μην την δεχτεί πίσω.

«Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη.

Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα», είπε ο παρουσιαστής.

Επίσης, είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».