Survivor 4 spoiler 31/5: Ο αποψινός νικητής της ασυλίας

Εβδομάδα ανατροπών στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 31/5: Ο αποψινός νικητής της ασυλίας

Επιτέλους! Μετά από μια εβδομάδα κυριολεκτικών διακοπών για τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor, μετά από τις εξορμήσεις στο Μαϊάμι, τα χλιδάτα ξενοδοχεία και το φαγητό που έφαγαν, από σήμερα Δευτέρα 31/5 επιστρέφουμε στις παλιές καλές μας συνήθειες.

Μπορεί ο Ατζούν λόγω της πτώσης στην τηλεθέαση να ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό αλλά δεν νομίζουμε πως θα το δούμε αυτή την εβδομάδα. Οι επόμενες ημέρες θα είναι μέρες γεμάτες ατομικές ασυλίες και... αποχώρηση βεβαίως βεβαίως! Σαν αιώνας μου φαίνεται. Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε ήταν η Νικολέτα. Πόσο μακρινό φαίνεται αυτό;

Απόψε, λοιπόν, στον Άγιο Δομίνικο θα γίνει το έλα να δεις. Όπως είδαμε και στο trailer που κυκλοφόρησε σχετικά αργά για δεδομένα του ριάλιτι - εντάσεις από την παραλία δεν θα λείψουν! Έχουν δημιουργηθεί υποομάδες πάλι μεταξύ των παικτών. Ασημακόπουλος με Καρολίνα είναι η μία σίγουρη, Ντάφυ, Μαριαλένα - Κατσούλης η άλλη και Κόρο - Χαμπέρη και Μπόγδανος η τρίτη. Ο Κόρο θα σπάσει, θα εκνευριστεί με τους δυο πρώτους και θα το δείξει. Πάλι χαμός.

Ωστόσο, το αγώνισμα ασυλίας απόψε θα είναι πάλι σε ομαδικό επίπεδο.

Ποιος παίρνει το αγώνισμα ασυλίας απόψε 31/5 στο Survivor

Έχουμε επικοινωνήσει από εχθές με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο κι έχουμε τις πρώτες πληροφορίες μας. Οι ομάδες θα ριχτούν στη μάχη και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ασυλία απόψε θα πάει στους Μπλε.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils