Survivor 4 trailer 31/5: Ο Κόρο "βαράει" Ασημακόπουλο και Καρολίνα

"Δεν ξέρει να χάνει κι από την Ελένη την ενοχλεί περισσότερο!" - Αγώνας ασυλίας και ψηφοφορία!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 31/5: Ο Κόρο

Νέες κλίκες έχουν δημιουργηθεί στην παραλία του Survivor! Οι Amigos φαίνεται πως έσπασαν από το χθεσινό κιόλας επεισόδιο όπου είδαμε την Ελένη Χαμπέρη με ψυχολογία στα πατώματα λόγω της Καρολίνας και του Ασημακόπουλου.

Ο Γιώργος τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με την Καρολίνα, της οποίας η σχέση με την Ελένη έχει διαταραχθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, από τότε που είχαν έναν πολύ έντονο καυγά στην καλύβα και ο Κόρομι πήρε το μέρος της τελευταίας.

Μετά τα όσα έγιναν εχθές ο Κόρομι φαίνεται να μην μπορεί να ανεχθεί την συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί στην καλύβα τους. Όπως δηλώνει, μάλιστα, ο ίδιος στον Μπόγδανο και στην Χαμπέρη δεν μπορεί να κάθεται άλλο σιωπηλός. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Το βλέπει και η Κόκκινη ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα αποθεώνει τον Κόρο που αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει. Καινούργιοι στόχοι στην παραλία.

Μεταξύ άλλων μετά από μια εβδομάδα επιστρέφουμε στα κλασικά του Survivor. Δευτέρα σήμερα 31/5 κι έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Ατομικό. Οι παίκτες θα παλέψουμε μεταξύ τους για να πάνε στο συμβούλιο χωρίς φόβο να ψηφιστούν. Ένας, όμως, θα τα καταφέρει και το Youweekly.gr ξέρει το ποιος θα είναι αυτός.

Όσον αφορά την ψηφοφορία από την κάλπη... ίσως έχουμε ανατροπή! Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ίσως αυτή την φορά, όμως, με τα όσα γίνονται στο νησί να δούμε τον Λιανό να ανακοινώνει ένα διαφορετικό όνομα. Μη μου πείτε πως δεν σας πάει πουθενά το μυαλό. Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr, να τα πούμε όλα.

Το σημερινό 31/5 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils