Survivor 4: Ο Ατζούν έβαλε χέρι στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η απαγόρευση στην μητέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ατζούν έβαλε χέρι στην οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Κι ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζει τον δικό της Γολγοθά στο Survivor, ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο, η οικογένειά της φαίνεται να βιώνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης, και ξεκίνησαν οι φήμες περί επανασύνδεσης, η μητέρα αυτής ξεκίνησε να μιλάει, σε εκπομπές μεσημεριανές, πρωινές, απογευματινές. Χαριστική βολή για τον Ατζούν ήταν η πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, όπου άδεια εντελώς τον Σάκη.

Τι συνέβη με τον Ατζούν και την οικογένεια της Μαριαλένας

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, ο Ατζούν έκανε κάποιες συστάσεις στην οικογένεια της Μαριαλένας και τους απαγόρευσε με λίγα λόγια να διαρρέουν πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι, όπως και να μιλούν τόσο έντονα για τους παίκτες.

Είναι γνωστό πως στο συμβόλαιο των παικτών αναγράφεται πως η παραγωγή αναλαμβάνει τα δικαιώματά τους για κάποιο συγκεκριμένο καιρό κι αποφασίζει ολοκληρωτικά εκείνη για το τι θα συμβαίνει στην ζωή τους έως ένα κομμάτι.

Ο Ατζούν διπλασίασε τις αμοιβές Σάκη - Μαριαλένας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Η συμφωνία Μαριαλένας - Σάκη με Ατζούν

«Ο Acun Ilicali είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», είπε ο δημοσιογράφος.