Απίστευτο: Μενεγάκη - Ματέο παντρεύουν παίκτη του Survivor 4

Είναι όλα κανονισμένα και το μυστήριο θα γίνει στο Όναρ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο: Μενεγάκη - Ματέο παντρεύουν παίκτη του Survivor 4

Κι όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος θα γίνουν κουμπάροι στο γάμο του πιο πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor 4!

Οι στοιχηματικές τον δίνουν σε πάρα πολύ υψηλή θέση και το κοινό έχει δείξει να τον στηρίζει αρκετά. Μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει ούτε στην θέση υποψήφιου προς αποχώρηση και η σύντροφος του πριν από λίγες ημέρες διασκέδαζε στο Όναρ. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Παντρεύεται ο Μπόγδανος με την αγαπημένη του μετά το τέλος του Survivor

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao λοιπόν, αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο Ηλίας Μπόγδανος διατηρούν μια πολύ στενή σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματεό Παντζόπουλο, στους οποίους έχουν προτείνει ήδη να τους παντρέψουν.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν αποδεχθεί με χαρά την πρόσκληση και αυτό που απομένει είναι να οριστούν οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία του γάμου, ο οποίος δεν αποκλείεται να γίνει στα Άχλα, στο ονειρεμένο συγκρότημα που διατηρούν εκεί η Ελένη και ο Ματέο.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling.

Η Αλεξάνδρα έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Όπως είχε πει, στο GNTM θα προσπαθούσε να συνδυάσει το ελληνικό ταμπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία, ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή. Motto της: “Άδραξε τη στιγμή”.