Survivor 4 - Καρολίνα για Σάκη: «Επέλεξε τον Ντάφυ για να πάρει από το σταριλίκι του»

Βαριές κουβέντες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καρολίνα για Σάκη: «Επέλεξε τον Ντάφυ για να πάρει από το σταριλίκι του»

Έξαλλη με τον Σάκη Κατσούλη ήταν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 η Καρολίνα, μετά και από το χθεσινό συμβούλιο στο οποίο τον έδωσε ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Καρολίνα τον κατηγόρησε και εξήγησε πως ο Σάκης ως αρχηγός του Τριαντάφυλλου θα έπρεπε να τον έχει σταματήσει όταν έκανε τις αδικίες, κατά τα λεγόμενά της, στο παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο και γιατί δεν θέλει να ψηφίσει γυναίκα, έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη.

Σήμερα, είπε πως ο Σάκης πλησίασε τον Ντάφυ επειδή ξέρει πως είναι δημοφιλής στον κόσμο και θέλει να επωφεληθεί από την δημοσιότητά του.

Τα σχόλια της Καρολίνας στο Survivor 4 για τον Ντάφυ και τον Σάκη

«Θέλω να βγάλετε υποψήφια την Καρολίνα»

Έξαλλος ήταν ο Τριαντάφυλλος στο Survivor με όσα έγιναν στην ψηφοφορία του χθεσινού (31/5) επεισοδίου, με την Καρολίνα Καλύβα να δίνει ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη κι εκείνον να ζητά ως αντίποινα να βρεθεί επίσης στον τάκο.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου η Καρολίνα υπέδειξε τον Σάκη, έχοντας την ατομική ασυλία, ο «Ντάφυ» συζήτησε με το δεύτερο και τη Μαριαλένα όσα έγιναν. Οι τρεις τους διαφώνησαν με τα κριτήρια, υπό τα οποία η Καρολίνα ψήφισε και... έβγαλαν τα «φτυάρια» τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει πόσο θέλει να στηθεί η επόμενη ψηφοφορία, ζητώντας να ψηφιστεί η Καρολίνα από τους συμπαίκτες του, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να μη μοιάζουν να έχουν αντίρρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πάντως, θεώρησε σωστή την αιτιολόγηση της φίλης του, που είπε απλά πως θέλει να προστατεύσει την παρέα της