Survivor 4: Χέρι χέρι η Άννα Μαρία με τον Τζέιμς - Άφησαν τον Μπάρτζη να περπατάει μόνος του

Δεν απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Χέρι χέρι η Άννα Μαρία με τον Τζέιμς - Άφησαν τον Μπάρτζη να περπατάει μόνος του

Τον Τζέιμς Καφετζής, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα από το Σίφνο όπου έκαναν διακοπές. Μάλιστα, οι δυο πρώτοι περπατούσαν χεράκι χεράκι.

Η τριάδα φωτιά του Survivor 4 απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, με την Άννα Μαρία Βέλλη μονάχα να ευχαριστεί το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής.

Μάλιστα, από την αρχή μέχρι και το τέλος που κατέγραφε η κάμερα ήταν χέρι χέρι με τον Τζέιμς, αφήνοντας πίσω τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος τον έσωσε όταν κλειδώθηκε στην τουαλέτα.

"Να προσέχει τι λέει ο Τζέιμς Καφετζής γιατί εγώ..."

Τζέιμς Καφετζής και Γιώργος Ταβλαδάκης ουδέποτε τα πήγαν καλά στο Survivor κι αυτή η ένταση στην σχέση τους φαίνεται πως συνεχίζει να υπάρχει και στην ζωή μετά παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρηση του Γιώργου από τον Άγιο Δομίνικο δεν είχε μιλήσει και με τους πιο όμορφους χαρακτηρισμούς γι' αυτόν και τότε ο Ταβλαδάκης του είχε απαντήσει μέσω instagram αλλά μάλλον... δεν τον κάλυψε η απάντησή του.

Το πρωί της Δευτέρας προβλήθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος δεν έκρυψε καθόλου την δυσαρέσκειά του όταν ερωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του, Τζέιμς.

«Γενικά διακρίνω μια έπαρση στον Τζέιμς, οπότε καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε και πώς διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις, από τη στιγμή που από εμένα δεν έχει ειπωθεί κάποια προσβλητική λέξη ως προς τον Τζέιμς. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, αυτό θέλει να πιστεύει ο Τζέιμς, ότι ήθελα να κάνω καριέρα στο Survivor. Ας το πιστεύει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο Τζέιμς ρωτούσε όποιον έμπαινε μέσα τι γίνεται έξω. Από εκεί που ειρωνευόταν τους πάντες, ξαφνικά δεν έλεγε τίποτα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης τόνισε επίσης πως θέλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη του Survivor.